Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olyat mutatott be a Spotify amire egyáltalán nem számítottunk!

LifeStyle

Olyat mutatott be a Spotify amire egyáltalán nem számítottunk!

A kis zenelejátszó mobil nélkül is használható lesz.

A Spotify egyik nagy hátránya volt, hogy nem lehetett függetleníteni a telefontól, és mindenhova magunkkal kellett vinni. Ez nagyon nehezíti például a futást vagy más sportot, ami közben zenét hallgatnánk. Fel is ismerte a problémát a cég és Kickstarteren indított egy projektet, ami erre talál megoldást. Gyakorlatilag elkészítették az Apple által már rég megalkotott iPod Shuffle mását.

Mighty_Device_and_Home_Screen.0.0

A Mighty nevű készülékre egy hét alatt összeszedték már a tervezett cél felét, és még négy hétig gyűjtenek így várhatóan simán megvalósul a lejátszó. Ha elkezdődik a gyártás november környékén már kézhez is kaphatják a megrendelők a terméket. A lényege a Mighty-nak, hogy nem kell vinnünk magunkkal a telefonunk, hanem még otthon tudjuk szinkronizálni a két eszközt és az offline lévő zenéink átmentődnek a kis hordozható lejátszóra. Már könnyebb futni és edzőterembe menni így.

A gyártó ígérete szerint 48 órán keresztül lehet majd használni töltés és internetkapcsolat nélkül. Androidos és iOS-es telefonhoz is tudjuk csatlakoztatni és 70 dollárba kerül majd. ( kb 19 ezer forint.) Már elő is rendelhető ITT.

 

Forrás: HVG



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés