Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végre kész van a Facebook App iPad-re?

Dotkom

Végre kész van a Facebook App iPad-re?

Úgy néz ki, hogy az új iOS-sel a Facebook iPad alkalmazása is megjelenik.

Piaci pletykák szerint az iOS 5-el együtt megjelenik a Facebook applikáció iPad-re. Jelenleg a tableten csak a Safarin keresztül lehet építgetni a szociális hálónkat.

A minap kérdeztem meg a szerkesztőségben egyetlen iPad 2 tulajdonosunkat, hogy van Facebook iPad-re? A válasz a rövid „nem” volt. Igazán nem tudtam, mivel automatikusnak vettem, hogy ha van iPhone-on, akkor miért ne lenne az Apple tabletjén is (fel sem merült bennem, hogy nincs). A kérdést azért tettem fel, mert olvastam egy interjút, amit Eric Tseng-vel készítettek (Tseng a mobil eszközökért felelős főnök). Ebben az interjúban főleg a Facebook pár éven belüli mobilcéggé való alakulásáról szólt (Spartan), és a beszélgetés során ez a 2 mondat is elhangzott: „Igen, az iPad app.. Az iPad nagyszerű, egy fantasztikus eszköz…de jelenleg nincs mit bejelenteni. Ha Facebook-olni akarunk rajta, akkor számos olyan applikációt találhatunk, amit nem mi készítettünk.”

Úgy látszik mégis van mit bejelenteni, mivel állítólag az iOS 5-tel megtörik a jég és egy frissült Facebook alkamlazás kerülhet októbertől minden iPad-re.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés