Connect with us

technokrata

Ez az okoskarkötő akkor is szól, ha már elég az edzésből

fitbit charge

SmartWatch

Ez az okoskarkötő akkor is szól, ha már elég az edzésből

Ez az okoskarkötő akkor is szól, ha már elég az edzésből

Újabb Fitbit márkájú fitnesz-karkötő érkezik a piacra: a Charge 5 egyik különlegessége, hogy jelzi, ha a felhasználónak inkább kímélnie kellene az izmait.

A Fitbit folyamatosan küld piacra elérhető áru okosórákat és fitneszkarkötőket. Ez utóbbiak családját fogja színesíteni hamarosan a Fitbit Charge 5. A karkötő némi dizájnbeli átalakításon esett át a Luxe karkötőre hajazóan: a kissé lekerekített és ívlt kialakítás prémiumabb megjelenést kölcsönöz neki.

A karkötő egyik különlegessége a Daily Readiness Score funkció: a felhasználó tevékenysége alapján pontszámokkal jelzi, mennyire szükséges pihenőnapot tartani egy megerőltető edzés után. Adott esetben nyújtást vagy meditációt javasol altrnatívaként. Emellett először kerül csúcsminőségű EKG és EDA (stressz-követő) érzékelő egy nem prémium modellbe.

A Fitbit Charge 5 drágább lesz az elődnél: 180 dollárba (nagyjából 35 ezer forintnak megfelelő összegbe) kerül. Azonban figyelembe véve az új funkciókat, a beépített extra technológiákat, illetve hogy színes kijelző került a karkötőre, nem mondható realitásoktól elrugaszkodottnak ez az összeg.

A fitneszkarkötő már előrendelhető a Fitbit weboldalán, ahol ígérik, hogy szeptember végéig kiszállítják az eszközt.

Forrás. HVG

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu