Connect with us

Hirdetés

technokrata

Milyen fitnessberendezéseket érdemes választani otthoni használatra?

fitness edzés

LifeStyle

Milyen fitnessberendezéseket érdemes választani otthoni használatra?

Milyen fitnessberendezéseket érdemes választani otthoni használatra?

Hiába nincsenek már lezárások, és a világjárvány is némileg csillapodott, sokan még mindig a nappaliban és a hálószobában edzenek, amelynek több oka is lehet. Előfordulhat például, hogy túlságosan is hozzászoktak az otthoni edzéshez, és már nem szeretnének ettől a szokásuktól eltérni. De az is egy opció lehet, hogy jobban szeretik a testmozgást otthon egyedül végezni.

Ha Ön is ehhez a csoporthoz tartozik, akkor a Mánia Fitness edzőtermi berendezésekkel foglalkozó webáruház kínálatában számtalan olyan berendezést és kelléket találhat, amelynek megvásárlása még inkább megkérdőjelezi majd, hogy miért van egyáltalán szükség edzőtermi tagságra.

Gépek a főbb izmok építésére

A legtöbb ember általában egyáltalán nem elégedett a hasával. Ha Ön is ebbe a kategóriába tartozik, akkor LifeFitness Circuit Hasprés ideális választást jelenthet. A rugalmas ellenállásnak köszönhetően ugyanis megvalósítható vele a terhelés fokozatonkénti növelése, és az ellenállás is nyomógombokkal változtatható. De a legjobb benne talán az, hogy egyáltalán nem nehéz, így könnyen mozgatható a lakás egyik sarkából a másikba.

Abban az esetben viszont, ha a tónusos hátizom kiépítése a célja, akkor szüksége lesz egy Impac hátlehúzóra, amely segít a hát felső részét megdolgoztatni. A HoistCF Back Hyper pedig tökéletes társ lesz a tartó- és törzsizmok erősítésére.

Ha leginkább a karjait formálná

A tévhitekkel ellentétben nem csupán a nehéz bicepszet és tricepszet edző gépek alkalmasak a karizmok formálására. Kiválóan helyettesíti őket például a Tiguar Kettlebell, amelyet a visszajelzések alapján a felhasználók azért szeretnek, mert strapabíró és az ergonomikus fogantyú miatt kényelmes a használata.

A lábizmok fejlesztésére ezeket a berendezéseket érdemes használni

Abban az esetben, ha Önnek az a célja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az Ön által választott edzésből, akkor a lábak erősítéséről semmiképpen sem szabad megfeledkeznie. Hiszen ezeknek a testrészeknek az alapvető funkciója közé tartozik a test megtartása és a helyváltoztatás.

A lábában megtalálható legnagyobb összefüggő izomcsoport megmunkálására tökéletes lesz a Panetta FitEvo Combközelítő és Távolító gépe, amely kényelmes üléssel rendelkezik, és könnyedén beállítható. Amennyiben viszont egy univerzális megoldást keres a lábai erősítésére, akkor Nautilus Plate Loaded Far és combfejlesztőt Önnek találták ki. Ennek a berendezésnek a segítségével ugyanis egy időben dolgoztathatja meg a far- és a lábizmait.

 De természetesen a Mánia Fitness termékkínálatában egyéb eszközöket és kellékeket is találhat, amelyek közül fontos, hogy azokra essen a választása, amelyek megfelelnek a jelenlegi igényeinek, különösen akkor, ha nincsen elegendő helye vagy megfelelő költségvetése többféle felszerelés megvásárlásához.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés