Connect with us

technokrata

Milyen fitnessberendezéseket érdemes választani otthoni használatra?

fitness edzés

LifeStyle

Milyen fitnessberendezéseket érdemes választani otthoni használatra?

Milyen fitnessberendezéseket érdemes választani otthoni használatra?

Hiába nincsenek már lezárások, és a világjárvány is némileg csillapodott, sokan még mindig a nappaliban és a hálószobában edzenek, amelynek több oka is lehet. Előfordulhat például, hogy túlságosan is hozzászoktak az otthoni edzéshez, és már nem szeretnének ettől a szokásuktól eltérni. De az is egy opció lehet, hogy jobban szeretik a testmozgást otthon egyedül végezni.

Ha Ön is ehhez a csoporthoz tartozik, akkor a Mánia Fitness edzőtermi berendezésekkel foglalkozó webáruház kínálatában számtalan olyan berendezést és kelléket találhat, amelynek megvásárlása még inkább megkérdőjelezi majd, hogy miért van egyáltalán szükség edzőtermi tagságra.

Gépek a főbb izmok építésére

A legtöbb ember általában egyáltalán nem elégedett a hasával. Ha Ön is ebbe a kategóriába tartozik, akkor LifeFitness Circuit Hasprés ideális választást jelenthet. A rugalmas ellenállásnak köszönhetően ugyanis megvalósítható vele a terhelés fokozatonkénti növelése, és az ellenállás is nyomógombokkal változtatható. De a legjobb benne talán az, hogy egyáltalán nem nehéz, így könnyen mozgatható a lakás egyik sarkából a másikba.

Abban az esetben viszont, ha a tónusos hátizom kiépítése a célja, akkor szüksége lesz egy Impac hátlehúzóra, amely segít a hát felső részét megdolgoztatni. A HoistCF Back Hyper pedig tökéletes társ lesz a tartó- és törzsizmok erősítésére.

Ha leginkább a karjait formálná

A tévhitekkel ellentétben nem csupán a nehéz bicepszet és tricepszet edző gépek alkalmasak a karizmok formálására. Kiválóan helyettesíti őket például a Tiguar Kettlebell, amelyet a visszajelzések alapján a felhasználók azért szeretnek, mert strapabíró és az ergonomikus fogantyú miatt kényelmes a használata.

A lábizmok fejlesztésére ezeket a berendezéseket érdemes használni

Abban az esetben, ha Önnek az a célja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az Ön által választott edzésből, akkor a lábak erősítéséről semmiképpen sem szabad megfeledkeznie. Hiszen ezeknek a testrészeknek az alapvető funkciója közé tartozik a test megtartása és a helyváltoztatás.

A lábában megtalálható legnagyobb összefüggő izomcsoport megmunkálására tökéletes lesz a Panetta FitEvo Combközelítő és Távolító gépe, amely kényelmes üléssel rendelkezik, és könnyedén beállítható. Amennyiben viszont egy univerzális megoldást keres a lábai erősítésére, akkor Nautilus Plate Loaded Far és combfejlesztőt Önnek találták ki. Ennek a berendezésnek a segítségével ugyanis egy időben dolgoztathatja meg a far- és a lábizmait.

 De természetesen a Mánia Fitness termékkínálatában egyéb eszközöket és kellékeket is találhat, amelyek közül fontos, hogy azokra essen a választása, amelyek megfelelnek a jelenlegi igényeinek, különösen akkor, ha nincsen elegendő helye vagy megfelelő költségvetése többféle felszerelés megvásárlásához.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés