Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nyomdák szolgáltatásbővítését segíti a Xerox új Versant nyomdagépeinek automatizáltsága

Office

A nyomdák szolgáltatásbővítését segíti a Xerox új Versant nyomdagépeinek automatizáltsága

Hogyan lehet a nyomdák és a nyomdai szolgáltatók üzleti lehetőségeit bővíteni és a hatékonyságukat növelni?

Magas fokú automatizáltság mellett jobb képminőséggel, nagyobb médiaméretekkel és fejlett inline munkabefejező funkciókkal. Ezek azok a tulajdonságok, amelyeket a Xerox új nyomdagépei a Xerox Versant® 180Versant 180 Performance Package és a Versant 3100 biztosítanak a felhasználóknak.

 

„A Versant termékcsalád termelékenységének, automatizálásának és soros munkabefejező moduljainak továbbfejlesztését megalapozták azok a nyomdagépek, amelyek világszerte ezrével végzik a feladataikat a nyomdai szolgáltatásokat nyújtó üzletekben. Az új Versant család ehhez azzal járul hozzá, hogy növeli az automatizálást, kevesebb operátori beavatkozást tesz lehetővé, csökkenti a hulladéktermelést, gyorsabb átfutási időt biztosít és bővíti az alkalmazási lehetőségeket.”

– emelte ki Ragni Mehta, a Xerox Vágott Lapos Üzletágának alelnöke és ügyvezető igazgatója.

A Versant kialakítása a nyomdagépnek nagyobb kapacitást, teljesítményt, és olyan automatizálási inline finishing eszközöket biztosít, mint a booklet maker, a lyukasztó, a square fold vágó, valamint a kalibrálást elősegítő spektrofotométer. A Versant nyomdagépek mindenféle munkát képesek kezelni kezdve a leválogatott és készre vágott marketing anyagoktól a direkt leveleken, feliratokon, a változatos média típusra nyomtatott riportokon át, a szélekig kifutatott magazinokig, egészen a borítékmérettől a 66 centis banner nyomatokig.

 

Amire a nyomdai vállalkozásoknak szüksége van: automatizálás és hatékonyságnövelő funkciók

A neves kutatócég, az InfoTrends felmérései szerint a nyomdai szolgáltatásokat nyújtó üzletek
84 százaléka számára a legfontosabb a költségcsökkentés és a hatékonyságnövelés a mindennapi munkában. Ezt szorosan követi az új szolgáltatások bevezetése, illetve a meglévő kínálat bővítése iránti igény.

„A szolgáltatóknál működő nyomtatók esetében gyorsaságra és kitartó munkavégzésre van szükség, illetve olyan technológiára, amely kezeli a beállításokat és a feladatok összehangolását. Ezeknek az elvárásoknak megfelelve az új Versant nyomdagépek garantálják a fejlett automatizálás és a produktivitás előnyeit.  Ugyanakkor ezeknek a nyomdagépeknek a Simple Image Quality Adjustment funkciója biztosítja azt, hogy a beállítás gyors, illetve egyértelmű legyen. Egyúttal ez a folyamat rendkívül pontos regisztrációt is garantál.”

– fejtette ki Pat McGrew, Keypoint Intelligence igazgatója.

Az új Versant nyomdagép család az alábbiakat kínálja:

  • Nagyobb teljesítmény – Megnövelt munkaciklusok és lehetőség a 80 – 100 lap/perc nyomtatásra. A nyomdagépek 350 gramm súlyú médiát is tudnak nyomtatni. A berendezések integrált technológiával rendelkeznek, ami magába foglalja a Registration Alignment és a Production Accurate Registration beállításokat. Ezek biztosítják az igame-től a médiáig tartó folyamat összehangolását és a denzitás egyenletességének kezelését.
  • Több adagolási és munkabefejező opció – Kiváló adagolási lehetőségek biztosítják a hosszabb, megszakítás nélküli nyomtatási munkaciklust az inline munkabefejező funkciókkal karöltve. Utóbbiak közé tartozik a Xerox Inserter, a Xerox Basic lyukasztó, a Xerox Square Fold vágó és a Xerox kétoldalú vágó.
  • Magas képminőség – Ultra HD-felbontás és 10 bites technológia révén négyszer több pixel helyezhető el egy oldalon, élesebb vonalakat, szebb színátmenetet biztosítva. A beépített Xerox Confident Color technológia a Full Width Array megoldással közösen optimális képminőséget állít elő. A Versant 180 Performance Package ugyanakkor a Xerox Automated Color Quality Suite megoldással és az inline spektrofotométerrel együtt akár 350 gramm súly esetén is 80 lap/ perc sebesség mellett biztosítja a teljesen automatizált színkezelést.

Elérhetőség

A Xerox Versant 180, a Xerox Versant 180 Performance Package és a Xerox Versant 3100 már kapható Magyarországon.  A részletekről a helyi Xerox márkaképviseletek adnak felvilágosítást.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés