Connect with us

Hirdetés

technokrata

Profi nyomtató érkezik cégeknek az Epsontól

Office

Profi nyomtató érkezik cégeknek az Epsontól

Itt az Epson első hatszínes, kompakt fotólaborja.

Az Epson első hatszínes, kompakt fotólaborja, a SureLab D700 élénk színeket, megbízhatóságot, rugalmasságot és költséghatékony működést kínál a fotónyomtatással foglalkozó vállalkozások számára. A készüléket fotósboltok, rendezvényfotósok, minilaborok, másolószalonok, illetve olyan vállalkozások számára tervezték, amelyeknek fontos, hogy jó minőségű fényképeket, panorámaképeket, üdvözlőlapokat tudjanak nyomtatni a nyomathordozók széles választékára a megrendelők igényeihez igazodva, a kívánt formátumban.

A SureLab D700 fotólabor az Epson kiemelkedően rugalmas tintasugaras technológiáját használja, ami megkülönbözteti a készüléket a piacon kapható festékszublimációs modellektől, mert akár 10-21 cm széles és 8,9-100 cm hosszú, fényes, selyemfényű és papír alapú matt nyomathordozókra is képes nyomtatni. Így a fényképek mellett névjegykártyák, üdvözlőlapok, meghívók, szórólapok és promóciós anyagok is könnyedén nyomtathatók. A készülék ideális választás lehet fénymásoló szalonok és fotósok számára is, akik alacsony nyomtatási költségek mellett szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat, illetve termékkínálatukat.

slzd700_image_02_l-tray_8x20_before

„A nagy kapacitású fotónyomtatásra tervezett SureLab D3000 sikeres bemutatása után a SureLab D700 megjelenése logikus lépés volt az Epson részéről, hiszen ez a készülék kompakt méretével egyaránt alkalmas kis és közepes példányszámú nyomtatásra, vagy kioszkokban történő használatra is. A fotólabor könnyen hordozható, így kompromisszumok nélküli megoldást kínál a nyomtatási minőség és a nyomathordozók rugalmassága terén egyaránt: akár rendezvényeken és iskolai fotózások helyszínein is használható” – mondta Kristin Saus-Opuszynski, az Epson Europe szenior üzleti menedzsere.

Hosszú üzemideje és minimális karbantartási igénye tovább növeli a SureLab D700 költséghatékonyságát. A hosszú élettartamú, tartós vágópenge csökkenti az állásidőt és a fenntartási költséget, javítja a hatékonyságot és biztosítja, hogy a felhasználók folyamatos és megbízható szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleiknek.

slld700_image_06

Az Epson professzionális fotónyomtatásban elért sikereire építve a kristálytiszta és élénk képminőséget a már jól bevált Micro Piezo nyomtatófej-technológia garantálja. A SureLab D700 az Epson UltraChrome D6-S tintával széles színteret kínál, a kinyomtatott képek pedig élesek és kontúrosak lesznek a 1440 dpi x 720 dpi (maximális) felbontásnak, a különböző méretű tintacseppeknek és a cseppek precíz elhelyezésének köszönhetően. A SureLab D700 fotólabor nettó listaára 915.000 Ft

Főbb jellemzők:

Hatszínű, kompakt tintasugaras nyomtató a kiváló minőségű fotónyomtatáshoz
Fényes, selyemfényű és papíralapú matt nyomathordozóra is nyomtat
4/5/6/8″-es/A4-es (102 mm–210 mm) szélességben és 8,9 cm–100 cm hosszúságban
360 lap/óra nyomtatási sebesség (6×4″-es lap és normál nyomtatási minőség esetén)
180 lap/óra nyomtatási sebesség (6×4″-es lap és legjobb nyomtatási minőség esetén)
65 m-es papírtekercs-hosszúság
Hosszú üzemidő
720dpi/1440dpi felbontás (Gyors: 720x360dpi; Normál: 720x720dpi; Kiváló minőség: 1440x720dpi)
USB csatlakozás
UltraChrome D6-S tinta, 200 ml-es, színenként cserélhető tintapatronok



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés