Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adatminőség területén első a SAS

Office

Adatminőség területén első a SAS

A The Information Difference szerint a SAS adatminőség-biztosító technológiája „úttörő a vizuális technikák alkalmazásában”

A törzsadatkezelésre szakosodott The Information Difference elemző cég nemrégiben megjelent beszámolója 1szerint a SAS technológiavezető az adatminőség területén. A The Information Difference a piaci elemzés és az ügyfélvisszajelzések együttes figyelembevételével választotta ki a vezető szállítókat.

A törzsadatkezelés magában foglalja a hiteles vállalati kép megteremtéséhez szükséges emberi erőforrást, folyamatokat, technológiákat és módszertanokat. Az elemzők egy nemrégiben megjelent felmérésükre hivatkozva arra emlékeztetnek a jelentésben, hogy a szervezetek a törzsadatkezelési költségvetés átlagosan 30%-át fordítják adatminőség-biztosításra. „A nagyméretű szervezeteknél állandó problémát jelent az adatminőség biztosítása. Bárhol, ahol emberek adatokat rögzítenek egy informatikai rendszerbe, hibák merülhetnek fel, függetlenül attól, hogy milyen gondossággal tervezték a rendszert.” – mutat rá a beszámoló.

SAS logo uj

Az ügyfélvélemények is nagy súllyal estek latba

Az elemző kutatás mellett az ügyfelek visszajelzései is fontos szerepet játszottak a vezető szállítók kiválasztásában. „A  SAS® Data Qualitytechnológia piacvezető, úttörő a vizuális technikák alkalmazásában, hogy az adatminőséget érthetővé és az üzleti felhasználók számára elérhetővé tegye. Ezt tükrözik a vállalat referencia-ügyfeleinek egybehangzóan pozitív visszajelzései is.” – mondta el Andy Hayler, a jelentés szerzője. Alfred Hampton, a SAS megoldást alkalmazó The Miami Herald médiavállalat részérõl például így fogalmaz: „Részben a SAS adatmenedzsment eszköznek köszönhető az ügyfeleinknek történő postázás pontossága, és az, hogy féken tudjuk tartani a költségeket. A The Miami Herald közvetlenül a postától vásárolja az adatokat, és a SAS megoldásával pontozzuk, illetve állítjuk sorrendbe a címlistát, hogy a lehető legkedvezőbb postai díjszabást érjük el.”

A SAS adatminőség-biztosító megoldása számos elismerésben részesült a média és a különböző iparágakban tevékenykedő szervezetek részéről. Az eszközzel a szervezetek tisztíthatják, validálhatják és javíthatják adataikat, hogy pontosabb képet kapjanak a vállalatukról és ügyfeleikről. Az adatminőségi szempontok projektekbe építésével a felhasználók átalakíthatják és kombinálhatják a különböző adatokat, egységes értékek mentén standardizálhatják és tisztíthatják azokat, valamint kiküszöbölhetik a pontatlanságokat, hogy megbízható és értékes adatvagyont hozzanak létre. Nagy hangsúlyt helyezve a törzsadatkezelés összetett megközelítésére és az adatvagyon-gazdálkodásra, a SAS adatminőség-biztosító eszköze lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy javítsák az információik pontosságát és időszerűségét a hatékonyabb működés és a jobb döntéshozatal érdekében.

 



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés