Connect with us

technokrata

Nagy teljesítményű projektorok az Epsontól

Office

Nagy teljesítményű projektorok az Epsontól

Az ismert projektorgyártó bemutatta két új termékcsoportját.

Két új installációs projektorcsaláddal bővítette portfólióját az Epson: egy hat termékből álló nagy teljesítményű, kiváló képminőségű szériát, valamint további két, professzionális kategóriába tartozó installációs projektort vezetett be, melyek a nagy fényerejű kép vetítése mellett innovatív funkciók széles választékát is kínálják.

Az hat modellből álló új termékcsalád – EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6250W, EB-G6050W és EB-G6350 – elsősorban olyan vállalatok és felsőoktatási intézmények számára nyújt ideális megoldást, ahol előadótermekben, színháztermekben vagy éppen nagyméretű tárgyalótermekben kell vetíteni.

Epson_Projector

Az Epson EB-G6900WU és EB-G6800 készülékek elsősorban egyedi kialakítású vetítési felületeken nyújtanak tökéletes vetítési élményt, hiszen az automatikus képkorrekciós funkcióknak köszönhetően akár sarkokba vagy ívelt felületekre is vetíthetünk velük. Ezek a modellek HDBaseT bemenettel is rendelkeznek, amely lehetővé teszi a nagy felbontású videojel veszteségmentes továbbítását nagy távolságra, hagyományos hálózati kábelen keresztül. A hálózati vezérlés és ellenőrzés lehetősége pedig nem csak a rendszer összetettségét csökkenti, de időt és pénzt is megtakarít.

Mindkét termékcsalád kompatibilis az Epson EB-G5 termékcsalád optikáival, így kiváló megoldást nyújtanak olyan vállalatok számára, amelyek újra szeretnék cserélni régebbi installációs projektoraikat.

A készülékek megszokott Epson minőséget és korszerű funkciókat garantálnak. Az Epson 3LCD technológiájának köszönhetően az élénk színek hűen reprodukálhatók, és a tartalom a magas fehér- és színesfény-kibocsátásnak köszönhetően bármilyen környezeti megvilágításban kivetíthető.

19223_1

Az olyan funkcióknak köszönhetően, mint a pixelillesztés és színegyeztetés a vetítők könnyen telepíthetők és használhatók, a felszerelést követően pedig a felhasználó azonnal a tartalom kivetítésére koncentrálhat a képbeállítások helyett. A projektorok függőlegesen 360 fokban elforgathatók, így könnyen vetíthetünk velük a mennyezetre vagy akár a padlóra is.

Az Epson EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6350, EB-G6250W, EB-G6050W projektorok 2013 májusától, az Epson EB-G6900WU és EB-G6800 projektorok pedig 2013 júniusától kaphatók.Szólj hozzá!

További Office

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu