Connect with us

Hirdetés

technokrata

Továbbra is kapható lesz a Nintendo Wii

Dotkom

Továbbra is kapható lesz a Nintendo Wii

Még jó darabig találkozhatunk a Nintendo korábbi játékkonzoljával, a Wii-vel. Decemberben debütál Japánban a Wii U, ezért is spekuláltak arra, hogy talán kivezeti a régi márkát a gyártó.

A Nintendo America elnöke, Reggie Fils-Aime a Wii U New York-i bemutatóján nyugtatott meg mindenkit, hogy új konzol ide vagy oda, továbbra is kapható lesz a népszerű játékkonzol, a Nintendo Wii. „Az Egyesült Államokban eddig 40 millió Wii talált gazdára.”, majd hozzátette, hogy cége hisz abban, hogy van még piaca a Wii-nek.

Az elnök beszélt még egy újabb leárazásról, amivel növelhetni tudnák a Wii eladási számát. Az olcsó Wii-vel elért piacok számunkra is fontos lehet, ugyanis Fils-Aime nem csak a dél-amerikai piaccal számol, hanem a kelet-európaival is, amibe sokszor szeretik Magyarországot is belevenni. Sajnos a Nintendo amerikai leányvállalatának az elnöke nem árulta el, hogy a Nintendo meddig kívánja még támogatni a Wii-t, mint ahogy azt sem, hogy mennyibe fog kerülni a jelenleg is forgalomban levő, hat éves konzol. Itthon jelenleg 45 ezer forintért kaphatunk újonnan.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés