Connect with us

technokrata

Üzleti felhasználóknak készítette legújabb notebook-jait a HP

Laptop

Üzleti felhasználóknak készítette legújabb notebook-jait a HP

Üzleti felhasználóknak készítette legújabb notebook-jait a HP

Napjaink kis- és középvállalkozásainak olyan technológiára van szüksége, amely amellett, hogy önmagában értéket testesít meg és gyorsabbá teszi a munkafolyamatokat, segít a vállaltoknak a folyamatos fejlődésben és növekedésben.

A HP legújabb számítógépei az üzleti felhasználók minden igényét kielégítik. A HP ProBook 400 széria termékei a modern kialakítás mellett kiemelkedő teljesítményt, hosszú üzemidőt, magas szintű biztonságot és hálózati kapcsolatot biztosítanak.

hp-probook-450-g6_front-right

A HP ProBook 400 G6 széria számítógépeit a modern munkafolyamatok sajátosságait figyelemebe véve tervezték, hogy az új eszközök kiemelkedő teljesítményével, kifinomult stílusával a szakemberek az irodában és útközben egyaránt hatékonyan járulhassanak hozzá cégük sikereihez.

Az új ProBook 430 G6, ProBook440 G6 és ProBook 450 G6 jellemzői:

  • Ultravékony és kifinomult kialakítás: Az új eszközök egyszerre tartalmazzák a HP mainstream és prémium eszközeinek dizájnelemeit, amelyhez ultravékony váz, határozott élek és elegáns ezüstszín társul. A vékony kávával rendelkező, kényelmes használatot biztosító kijelzők 180 fokban hajlíthatók, így az új PC-k akár teljesen kihajthatók, amelynek köszönhetően a felhasználók még könnyebben dolgozhatnak együtt és oszthatnak meg tartalmakat.
  • Biztonságos és könnyen kezelhető üzleti funkciók: Az új modellek olyan biztonsági funkciókkal bővültek, mint a HP BIOSphere Gen4 firmware ökoszisztéma, amely automatizálja a BIOS védelmet és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget. A préselt alumínium fedőlap és a továbbfejlesztett billentyűzet egy-egy darab alumínium tömbből készülnek, ez biztosítja az új eszközök kiemelkedő ellenállóságát. A személyre szabható hálózati opciók az olyan megoldásokat is támogatják, mint a legújabb globális 4G LTE vezeték nélküli szélessávú technológia.
  • Kiemelkedő teljesítmény és produktivitás: A gépek a legújabb nyolcadik generációs, négymagos Intel® Core™ processzorokkal, választható NVIDIA® GeForce® grafikus vezérlővel és hosszú üzemidővel érkeznek, hogy átsegítsenek a határidőkkel és feladatokkal teli napokon. A HP Fast Charge gyorstöltés funkciónak köszönhetően a felhasználók 30 perc alatt akár 50 százalékig tölthetik az új eszközök akkumulátorait.

A HP ProBook 400 G6-os sorozat eszközei Magyarországon 2019 januártól lesznek elérhetők.

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu