Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Fujitsu piacra dobta a legkönnyebb átalakítható üzleti laptopot

Laptop

A Fujitsu piacra dobta a legkönnyebb átalakítható üzleti laptopot

A Fujitsu piacra dobta a legkönnyebb átalakítható üzleti laptopot

Az integrált tolltartóval ellátott, nagy teljesítményű, új FUJITSU LIFEBOOK U939X átalakítható üzleti táblagép súlya alig 1 kg

A Fujitsu a mai napon bemutatja a világ legkönnyebb átalakítható üzleti PC-jét: az induktív töltést biztosító integrált tolltartóval ellátott LIFEBOOK U939X modellt.

A hagyományos noteszgépként használva gyors és agilis U939X visszahajtva nagy teljesítményű Windows-alapú táblagéppé alakul. A mindössze 1015 g súlyú, sokoldalú új LIFEBOOK lehetővé teszi, hogy a nagy teljesítményt igénylő üzleti felhasználók egy eszközzel váltsák ki a hagyományos noteszgépet és a táblagépet.

rs64322_07a_red_crop_3000px_sx

A 13,3 hüvelykes LIFEBOOK U939X modellt masszív magnéziumház védi. Nagy képpontsűrűségű, tükröződésmentes kijelzővel, tollal és teljes méretű billentyűzettel rendelkezik. Csatlakozásáról HDMI és Ethernet portok, valamint opcionális 4G/LTE technológia gondoskodik – így gazdájának nem kell adapterekkel bajlódnia, ha csatlakozni szeretne a vállalati hálózathoz.

A legújabb Intel Core vPro processzorral élvonalbeli teljesítményt nyújtó LIFEBOOK U939X-hez Wacom AES technológiával támogatott, nagy pontosságú toll is tartozik. Így táblagép-üzemmódban a dokumentumok egyszerűen kiegészíthetők kézírásos jegyzetekkel, sőt az eszköz a digitális aláírást is támogatja.

Versenyképes árú LIFEBOOK U729X az átalakítható kínálatban

A FUJITSU LIFEBOOK U729X táblagép a U939X versenyképes árú kisöccse. A népszerű, jól hordozható Lifebook P-sorozat következő generációs utódja. Az U729X 12,5 hüvelykes Full HD érintőkijelzője táblagép üzemmódban teljesen visszahajtható. A csomag Wacom-alapú tollat és induktív töltést biztosító tolltartót is tartalmaz.

A Fujitsu 920 grammos, ultrakönnyű üzleti noteszgépe, a LIFEBOOK U939 második generációja

A Fujitsu új funkciókkal bővítette a szuperkönnyű és ultramobil LIFEBOOK U939 noteszgépet – amelynek súlya változatlanul 920 gramm. A második generációs, hagyományos kialakítású noteszgép infravörös kamerát kapott – ami lehetővé teszi a Windows Hello technológia biztonságos használatát a kényelmes bejelentkezéshez. Az új jellemzők közül említést érdemelnek még a tükröződésmentes érintőképernyő, a háttérmegvilágítású billentyűzet, valamint a teljesítmény és a grafikus képességek terén végrehajtott fejlesztések.

A LIFEBOOK U939X, a LIFEBOOK U939 és az U729X is támogatja a Fujitsu PalmSecure biometrikus azonosító technológiáját, és a legújabb, nyolcadik generációs Intel Core vPro processzorokkal dolgozik. Az U939X és U939 további újdonsága az Intel Thunderbolt 3 technológia, amely több kijelző vagy eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé egyetlen kompakt C-típusú USB-porton keresztül.

„A visszahajtható noteszgépek két fő oknál fogva egyre népszerűbbek az üzleti felhasználok körében. Egyrészt azért, mert komplett funkcionalitású noteszgépek, amelyek használata ugyanolyan egyszerű, mint a hagyományos modelleké. Másrészt képernyőjük táblagép-üzemmódban kényelmesen visszahajtható, és ilyenkor a képernyőn végzett kézírást és a kreatív munkavégzést is támogatják – például a képekre való jegyzetelést vagy egy elektronikus dokumentum helyszínen történő, valódi digitális alírását. Tapasztalatunk szerint egyre több üzleti felhasználó azért is választ átalakítható PC-t az üzleti utakra, mert a repülőgép ülésében hagyományos noteszgéppel nehéz kényelmes munkapozíciót találni”

– nyilatkozta Ruediger Landto, a Fujitsu kliensszámítástechnikai eszközökért felelős EMEIA-régióbeli vezetője.

„A szuperkönnyű LIFEBOOK U938 tavalyi bevezetése óta rendkívül népszerű az elfoglalt cégvezetők körében. Gyakori igényt elégít ki azzal, hogy rendkívül jól hordozható eszköz, ugyanakkor sem teljesítmény, sem pedig általános használati élmény terén nem ismer kompromisszumot”

– folytatta Landto.

rs64282_01a_red_crop_3000px_sx

A Fujitsu a teljes LIFEBOOK-kínálatban növeli a teljesítményt

A Fujitsu a teljes LIFEBOOK U-sorozatot frissítette. A 12,5, 14 és 15,6 hüvelykes képernyővel kapható, felső kategóriás U7x9 modellek a C-típusú USB-csatlakozást támogató Intel Thunderbolt 3 technológiával és HDMI-kimenettel gazdagodtak. A Fujitsu mobil kínálata többi modelljét, köztük a LIFEBOOK T939 noteszgépet, a STYLISTIC Q739 táblagépet és a LIFEBOOK E5 sorozatot is nyolcadik generációs Intel Core vPro processzorokkal szerelte fel.

Ár és piaci bevezetés

A LIFEBOOK U939X és a LIFEBOOK U939 két színben kapható: Fujitsu-pirosban és üzleti feketében. A Fujitsu LIFEBOOK noteszgépek és a STYLISTIC táblagépek teljes kínálata világszerte azonnal rendelhető a Fujitsutól és viszonteladóitól.

http://www.fujitsu.com

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés