Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Huawei legújabb notebookjai simán felveszik a versenyt almás vetélytársaikkal

Laptop

A Huawei legújabb notebookjai simán felveszik a versenyt almás vetélytársaikkal

A Huawei legújabb notebookjai simán felveszik a versenyt almás vetélytársaikkal

A munkában és a magánéletben is kiváló társ a MateBook D 15,6” és a MateBook X Pro

December elejétől Magyarországon is lehet már Huawei notebookot vásárolni. A gyártó elsőként két legújabb modelljét, a Huawei a MateBook D 15,6”-ot és a MateBook X Pro-t teszi elérhetővé a hazai felhasználók számára. A Huawei legújabb notebook modelljei ultravékony designnal és nagy teljesítményű, előbbi közel 10, utóbbi pedig 12 órás üzemidőt biztosító akkumulátorral kerül a boltok polcaira.  A felhasználói élményről a Matebook X Pro esetében a kiváló Dolby Atmos hangszórók és a 3K-s Full View kijelző, míg a gépen tárolt adatok biztonságáról a billentyűzetbe épített ujjlenyomat-olvasó és a besüllyeszthető kameramegoldás gondoskodik.

 matebook-x-pro_3

December közepétől először kerülnek a boltok polcaira Magyarországon a Huawei notebookjai, a gyártó pedig rögtön a két legújabb modelljét vezeti be a hazai piacra. A MateBook D 15,6” és a MateBook X Pro megjelenésében és teljesítményét tekintve is a csúcsminőségű Ultra Slim kategóriába tartozik. Utóbbi esetében külön előny, hogy az üzembe helyezésével egy időben azonosítja is a tulajdonosát, ezzel garantálva a notebookon tárolt adatok biztonságát.

Mindent a szemnek

A mindössze 1,9 kg -os MateBook D 15,6” nem csak kis tömegével, hanem méretével is kitűnik a piacon elérhető készülékek közül. A notebook magas, 83 százalékos kijelző-test aránnyal, 15,6” 1920×1080 felbontású képernyővel rendelkezik. Az 1,33 kg súlyú Huawei MateBook X Pro ehhez képest 13,9”, minden eddiginél vékonyabb kivitelben, 91 százalékos kijelző-test aránnyal érkezik. A készülék 3K-s Huawei FullView érintőképernyője biztosítja, hogy a felhasználó a lehető legjobb minőségű képeket és videókat lássa, a 2GB GDDR5-ös NVIDIA® GeForce® MX150 grafikus kártya pedig a problémamentes lejátszást és a nagy memóriaigényű alkalmazások, játékok könnyű futtatását segíti elő. A 3:4 képarányú kijelző ideális a böngészéshez, a dokumentumokkal vagy fényképekkel történő munkához, mivel vékonyított káváinak köszönhetően nagy felületet biztosít, így több tartalmat képes megjeleníteni. A nagy fényerejű kijelző még napsütésben is kiválóan használható, és tökéletes színhűséget tesz lehetővé. A képernyők folyamatos figyelése is képes megterhelni a felhasználó szemeit az egész napos munka során, ezért a gyártó Eye Care móddal szerelte fel mindkét készüléket, amely megvédi a szemet és csökkenti a fáradtság érzését. A MateBook X Pro mindezek mellett támogatja a többérintős technológiát is, tíz érintőpontot ismer fel és azonosít pontosan a képernyőn.

matebook-d_2

Csúcsteljesítmény és szuper biztonságos használat

A Huawei tervezői a legújabb 8. generációs Intel Core i7 processzorral és NVIDIA GeForce MX150 videókártyával szerelték fel a MateBook X Pro-t, a MateBook D 15,6” pedig i5-ös processzort kapott. A nagy teljesítménynek köszönhetően a notebook a legkülönbözőbb irodai és grafikai feladatok elvégzésére is alkalmas. A gyártó a mobilitást tartotta szem előtt, mikor a MateBook D 15,6”-ot közel 10, a MateBook X Pro-t pedig 12 órás zavartalan használatra tervezte, így a felhasználó egy feltöltéssel akár egy egész munkanapon keresztül dolgozhat a notebookokkal úgy, hogy azok töltőjét sem kell magával vinnie. A MateBook X Pro 16 GB RAM memóriával és Intel Core i7 processzorával nem csak a legmegterhelőbb adatbázisok kezelésére, hanem a grafikai feldolgozásra és a nagy teljesítményű játékok futtatására is alkalmas.

Mindezek mellett a készülék bekapcsoló gombja egyben ujjlenyomat-olvasóként is funkcionál, így a beüzemelést követően képes azonosítani a tulajdonosát. A sikeres belépés után a felhasználó 7 másodpercen belül már böngészhet is az interneten, illetve a billentyűzetbe süllyesztheti a MateBook X Pro használaton kívüli kameráját is, így az arca biztosan teljes fedésben marad.

Elegáns design, különleges audiovizuális élmény

A stílusos matt, alumínium kialakításnak köszönhetően a MateBook D 15,6” és a MateBook X Pro készülékek nem csak mutatósak, de praktikusak is: a gyártó úgy alakította ki a lekerekített készülékek magyar nyelvű, lokalizált, teljes kiosztású billentyűzetét, hogy kiváló irányítást, gyorsaságot és gépelési élményt nyújtson. Mindezek mellett a termékcsoportban kiemelkedő méretű érintőpaddal szerelte fel a notebookokat, amely rendkívül pontos, és tökéletesen helyettesít valamennyi egér funkciót.

A Huawei a MateBook D 15,6” elegáns, ultra vékony kialakítása mellett a hangzásra is nagy hangsúlyt fektetett. A notebook kettő (Stereo) Dolby Atmos hangrendszerű hangszóróval rendelkezik, amelyek páratlan hangélményt kínálnak filmnézés, játék és zenehallgatás közben is. A MateBook X Pro esetében a beépített Dolby Atmos Sound System, négy hangszórójával valóságossá teszi a zenehallgatás és videónézés élményét: a mozgó hanghatás technológiának köszönhetően a készülék tulajdonosa fölött és körülötte is terjed a hangszórókból kibocsátott hang, így azt az érzetet kelti, mintha a felhasználó az események középpontjában lenne.

A Huawei legújabb notebookjai, a MateBook D 15,6” és a MateBook X Pro galaktikus szürke színben, előbbi december közepétől, 299.990 forintos és utóbbi december elejétől, 629.990 forintos javasolt bruttó fogyasztó áron, jövő év áprilisáig kizárólag a MediaMarkt üzleteiben lesznek kaphatók.

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés