Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell bejelentette Windows 8 termékportfolióját

Laptop

A Dell bejelentette Windows 8 termékportfolióját

Táblagépből laptop és az érintőképernyős munkaállomásoké a jövő a Dellnél.

A Dell bejelentette Windows 8 termékportfoliójának három tagját, az XPS 12, XPS One 27 és az Inspiron One 23 modelleket. A termékekre jelenleg Angliában, Franciaországban és Németországban lehet előrendelést leadni, de az elkövetkező napokban egész Európában elérhetőek lesznek. Emellett a Dell jelenlegi XPS, Inspiron, Latitude, OptiPlex és Precision márkák termékeihez már Windows 8 operációs rendszer is választható. A Dell új rendszerei érintéses vezérlési élményt kínálnak, a napjainkban elengedhetetlen naprakész biztonsági és felügyeleti megoldások mellett.

Az újonnan bejelentett XPS számítógépek a fogyasztói igényeknek megfelelő kialakítást az üzleti használathoz szükséges biztonsággal és felügyelettel ötvözik, így kiváló megoldást nyújthatnak az olyan felhasználók és informatikai részlegek számára, akik saját informatikai eszközük munkahelyi használatára (Bring Your Own Device, BYOD) ösztönzik munkatársaikat.

Az XPS 12 két eszköz egyben: egy teljes funkcionalitást kínáló, maximális teljesítményt nyújtó laptop, amely könnyedén átalakítható egy minden funkcióval felszerelt érintésvezérelt táblagéppé. A kihajtható érintőképernyővel egyszerű módon, egyetlen mozdulattal alakíthatjuk a készüléket laptoppá vagy táblagéppé. Táblagép módban a kijelző teljesen elfedi a billentyűzetet, így védi azt a szennyeződéstől és a folyadékcseppektől. A Full HD kijelző 90 százalékkal több képpont megjelenítésére képes, mint a szokványos HD kijelzők, így szavatolja, hogy az olvasható és megtekinthető tartalmak is kiváló minőségben jelennek meg.

A díjnyertes XPS One 27 All-in-One nagyfelbontású képernyője és grafikus teljesítménye a multimédiás tartalomalkotást és a kikapcsolódást is élménnyé teszi. A helytakarékos formaterv egy 27 hüvelyk széles Quad HD kijelző köré épül, amely 78 százalékkal több képpont megjelenítésére képes, mint az átlag Full HD kijelzők. A csuklós állvány a kijelző 60 fokos döntését is lehetővé teszi, így maximálisan kihasználhatjuk az érintőképernyő nyújtotta kiegészítő lehetőségeket. Akár digitális mesterművet alkot valaki, akár HD minőségű szórakozásra vágyik, az XPS One 27 biztosítja a multimédiás teljesítményt, hangot és grafikai hátteret.

A Dell rendszereinek frissített változata is elérhető lesz még karácsony előtt. A díjnyertes XPS 13 modell az Ivy Bridge lapkakészletre épül, így kétszer olyan gyors, mint a korábbi generáció.

Az Inspiron One 23 helytakarékos és karcsú All-in-One számítógép lenyűgöző teljesítményt nyújt, a ragyogó Full HD kijelző pedig már érintőképernyővel is rendelhető, így az egész család számára megfelelő eszköz lehet tanuláshoz vagy szórakozáshoz.

A fenti termékek a Dell új, frissített számítógép termékcsaládjának részét képezik. A Dell az elkövetkező hetekben új platformokat mutat majd be XPS, Latitude, OptiPlex és Inspiron készülékeihez, továbbá új monitorok is elérhetőek lesznek a felhasználók számára.

 

Elérhetőség és árak

Az alábbi termékek előrendelhetőek konfigurációtól függően az alábbi bruttó végfelhasználói árakon:
– XPS 12: bruttó 429.900 Ft-tól
– XPS One 27: bruttó 449.900 Ft-tól
– Inspiron One 23 AIO: burttó 309.900 Ft-tól
– XPS 13: bruttó 389.900 Ft-tól

Emellett az összes jelenleg megvásárolható Dell számítógép és munkaállomás előrendelhető Windows 8 operációs rendszerrel a Dell partnereknél.

 



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés