Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tyson újra a ringben

Laptop

Tyson újra a ringben

Visszatér a ringbe Mike Tyson nehézsúlyú ökölvívó, virtuálisan. Az Electronic Arts új, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra készülő új játékának, a Fight Night Round 4 borítóján Tyson és Muhammad Ali együtt szerepel.

Ali egy kivételes bajnok volt, és maximálisan elismerem mint bokszolót és mint embert is – közölte a 43 éves Tyson, aki két évig vitathatatlan nehézsúlyú bajnok volt és 2005-ben vonult vissza egy botrányokban nem szűkölködő karriert követően.

A játékban lehetőség nyílik kipróbálni milyen eredménnyel végződhetne egy virtuális bokszmeccs Ali és Tyson között. Tyson már ki is próbálta a június 30-án a boltok polcaira kerülő játékot, és saját karakterét nem, de Joe Frazier karakterét nagyon élvezte.

Tyson már korábban is számos bokszjáték főszereplője volt, ezek közül az egyik a Nintendo best-sellere a Mike Tyson Punch-Out, mely 1987-ben készült Nintendo konzolra. Ennek a játéknak egy felújított változatát most máciusban adja ki Wii konzolra a cég.

Korábban Iron Mike még egy EA Sports játékban sem szerepelt, mivel kizárólagos szerződése volt a Codemasters játékkészítő céggel, egy saját bokszjáték kiadására még 2000-ben, mely csúfos bukással végződött.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés