Connect with us

Hirdetés

technokrata

Többfunkciós új flash-kártyaolvasó

Laptop

Többfunkciós új flash-kártyaolvasó

A Kingston bejelentette legfrissebb termékét.

A Kingston MobileLiteG2 a népszerű MobileLite flash-kártyaolvasó második generációja, amely egyszerű adatátvitelt biztosít a flash memóriakártyák és a PC vagy Mac rendszerek között. A támogatott kártyaformátumok: SD, SDHC, microSD, microSDHC, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo és Memory Stick Micro (M2).

“A Kingston MobileLiteG2 kisméretű, hordozható kártyaolvasó, amellyel könnyen és kényelmesen kezelhető a mobiltelefonok, digitális fényképezőgépek vagy MP3-lejátszók tartalmának USB-csatlakozóval rendelkező egyéb eszközre, például számítógépre történő átvitele” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. “A kis méret, valamint az egyszerű Plug-and-play telepítés nélkülözhetetlen mobileszközzé teszi ezt a kártyaolvasót a fogyasztók és az üzleti felhasználók számára egyaránt” – tette hozzá Kaszál Norbert.

A Kingston MobileLiteG2 mindkét végét visszahúzható fedél takarja, így az USB-csatlakozó és a flash memóriakártyák is védettek. Az eszközhöz tartozik egy nyakba-akasztó, valamint egy rövid USB hosszabbító kábel, így a nehezen elérhető USB-aljzatokba is csatlakoztatható. Használat közben a MobileLiteG2 két meghajtóként jelenik meg (például E:, F:), a kártya és a PC közötti adatátvitel pedig egyszerűen, a fájlok áthúzásával elvégezhető.
 
A Kingston MobileLiteG2 olvasó megrendelhető önmagában, vagy 4 GB, illetve 8 GB kapacitású Class 4 osztályú SDHC-kártyával egy csomagban is. A kártyaolvasókra két éves, míg a Kingston flash memóriakártyákra élettartam-garancia vonatkozik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés