Connect with us
Hirdetés

technokrata

Sztárbox nemzetközi hírességekkel egy Wii játékban

Laptop

Sztárbox nemzetközi hírességekkel egy Wii játékban

Egymással verethetjük szét a hírességek fejét egy készülő számítógépes játékban. A Ready 2 Rumble Revolution boksz szimulátorban húsz népszerű hírességet mintázó karakter közül választhatjuk ki azt, amelyiknek szívesen behúznánk egyet, egy másikkal.

Bár a valóságban nincsenek ellentétek köztük, David Beckham és Justin Timberlake kesztyűt húz és bokszolni kezd egymással egy készülő Wii játékban, ahol további tizennyolc híresség közül választhatjuk ki azokat, akiknek küzdeniük kell. A hírességeket mintázó karakterek között szerepel a korábban cigány bokszolót és céltalan utcai harcost is alakító Brad Pitt, a legyőzhetetlen idegent megformáló Arnold Schwarzenneger és örök vetélytársa Sylvester Stallone.

A korábbi Ready 2 Rumble játékokban is voltak hírességek, a karaktereikkel azonban csak akkor küzdhettek a játékosok, ha már végigjátszották a játékot. Szerepeltetésük azonban nagy sikert aratott a játék rajongói között, és ez adta az ötletet, hogy az új részben főszerepet kapjanak azok, akik főszerepeket szoktak játszani.

Olyan hírességeket kerestünk, akiket a fiatalabbak és az idősek egyaránt ismernek – mondta el Todd Slepian a játék producere a Yahoo News-nak. A játéksorozat új részével a korábbinál szélesebb közönségréteget szerettünk volna megszólítani. Mindegyik játékban szereplő karakter rendkívül vicces. Mivel a korábbi híresség paródiákat jól fogadták a játékosok, úgy gondoltuk, hogy ideje egy következő szintre fejleszteni az ötletet – állítja a producer.

A boksz szimulátor játékosainak lehetősége lesz saját karakter kialakítására is, akivel szembe szállhatnak az akciófilmek és a sportpályák hőseivel. A Ready 2 Rumble március 17.-én jelenik meg, és egyelőre csak a Nintendo játékkonzoljára.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés