Connect with us

Hirdetés

technokrata

Növekedés a zsugorodó piacon

Laptop

Növekedés a zsugorodó piacon

Az Acer megerősítette második helyezését az EMEA videó-projektor piacon.

A nehéz nemzetközi gazdasági helyzet ellenére az Acer megerősítette második helyezését a videó-projektor piacon az EMEA Régióban (Európa, Közel Kelet és Afrika), és nagy tempóban szűkíti a rést a szektor legfontosabb szereplőjével szemben.

A legutóbbi adatok szerint, melyet a PMA (Pacific Media Associates) elemző cég tett közzé, az Acer megerősítette az EMEA régióban elfoglalt második pozícióját, 14,5%-os piaci részesedést jegyezve, mely csupán 0,6% ponttal van az első helytől lemaradva.

2009 harmadik negyedévében az Acer 12,7%-os éves növekedést produkált. Ez az eredmény  jelentősnek mondható, figyelembe véve azt a tényt, hogy ugyanebben az időszakban az EMEA piac negatív teljesítményt regisztrált, 15,3%-os csökkenést mutatva.

#img1#

Továbbá az Acer 18 országban az első három legjobb videó-projektor forgalmazó között van, valamint listavezető Németországban, Oroszországban, Szlovéniában, Dél-Afrikában, Svájcban és Törökországban. Bulgáriában, Horvátországban, a Cseh Köztársaságban, Dániában, Magyarországon, Olaszországban és Romániában az Acer a második helyet foglalja el, míg Franciaországban, Litvániában, Szlovákiában, Görögországban és Spanyolországban harmadik a vállalat.

Az Acer Németország kiváló eredménnyel megerősítette vezető szerepét a piacon 23%-os piaci részesedéssel, mely éves szinten 41%-os növekedést jelent. Kiemelkedő pozitív teljesítményt nyújtott Dél-Afrika, ahol az Acer az első helyen áll 33%-os piaci részesedéssel és 105%-os éves növekedést jegyez. Az Acer Törökország is nagyon jól teljesített kivételes, 362%-os növekedéssel és 37%-os piaci részesedéssel.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés