Connect with us

technokrata

Megérkezett az első nyílt InfraStruXure architektúra

Laptop

Megérkezett az első nyílt InfraStruXure architektúra

Az APC by Schneider Electric a bemutatta az adatközponti fizikai infrastruktúra-menedzselésére szolgáló InfraStruXure Central, Capacity Manager és Change Manager termékcsomag újabb generációját, amely nyílt és rugalmas architektúrára építve működik együtt a már meglévő informatikai és épületfelügyeleti rendszerekkel.

Az olyan funkciók, mint a gyártó- független kommunikációs képességek, az energiafogyasztás mérése vagy a – már álpadlós hűtésre is alkalmaz­ható – szimulációs lehetőségek a nagy teljesítménysűrűségű és dinamikusan változó igényű adatközpontok üzemeltetését segítik, és új kategóriát nyitnak az infrastruktúra-menedzsment világában.

Az APC DCPI Management Suite termékcsomaggal kiépített integráció nyílt, webes szolgáltatásokra épülő alkalmazásprogramozási felület (API) segítségével valósul meg, amely elérhetővé teszi az InfraStruXure Central által menedzselt berendezések adatainak és riasztásainak megjelenítését más felügyeleti rendszerek felhasználói felületein.

Az InfraStruXure Central új Modbus TCP kimenete szabványos megoldást nyújt a rackszintű energia-, hűtés- és környezetadatok, valamint riasztások különböző épületfelügyeleti rendszerekbe integrá­lására. A kétféle rendszer közötti kommunikáció lehetővé teszi, hogy az adatközponti infrastruktúra és az azt támogató épület-infrastruktúra adatai egy rendszerben kerüljön megjelenítésre és feldolgozásra. Az InfraStruXure Central szoftver legfrissebb verziójának tömeges konfigurálási funkciója segítségével a felhasználók egyszerre több hálózati menedzsment kártyával rendelkező, hasonló APC eszköz konfigurációit tárolhatják, változtathatják vagy frissíthetik.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu