Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon is kapható a FRITZ!Box WLAN 7270

Laptop

Magyarországon is kapható a FRITZ!Box WLAN 7270

A német gyártó AVM egy éve mutatkozott be Magyarországon és mára meghatározó szerepet tölt be a helyi piacon, ráadásul a VDSL termékek egyik legjelentősebb beszállítója a Magyar Telekomnál.

Az új FRITZ!Box modell a DSL kapcsolathoz kínál példátlan mennyiségű felhasználhatóságot mindössze egy készüléken keresztül. Az új WLAN N sztenderd biztosítja az optimális adat-, hang- és képtovábbítást. Elsőként a FRITZ!Box Fon WLAN 7270 integrál  internetes és vezetékes telefonhoz használt DECT alap-állomást analóg és ISDN portokkal. Egy átfogó szoftvercsomagnak köszönhetően – mely tartalmaz fax funkciót, üzenetrögzítőt  és VPN-t is –  a FRITZ!Box Fon WLAN 7270 számos alkalmazást ki tud szolgálni.

“Számos terjeszkedési tervünk van még Magyarországon, melyet gyakorlatba is fogunk helyezni, ahogy átlátjuk a jelen gazdasági válság mélységét és következményeit.” – mondta el az AVM FRITZ!Box Fon WLAN 7270-t bemutató budapesti sajtótájékoztatóján Klaus von Kries értékesítési igazgató.

Az újgenerációs FRITZ!Box Fon WLAN 7270 nagy teljesítményű processzorának köszönhetően felületet ad az olyan hálózati alkalmazásoknak, mint az IPTV és a video on demand.  A teljes körű telefonszolgáltatás érdekében rendelkezik portokkal analóg, ISDN és vezeték nélküli telefonok számára is. Az integrált DSL modem, négy LAN port és vezeték nélküli csatlakozási lehetőség megfelel az új WLAN N (Draft 2.0) sztendernek, lehetővé téve a helyiségben lévő összes PC és multimédia csatlakozását a hálózathoz és internethez.  Az új FRITZBox belső szélessávú kezelőrendszert biztosít számos alkalmazás szamára, mint például a VoIP és HD video streaming. A FRITZ!Box Fon WLAN 7270 USB 2.0 port és integrált médiaszerver pedig új alkalmazásokat tesz a belső hálózaton lehetővé.

A FRITZ!Box Fon WLAN 7270 nemzetközi változata Annex A es Annex B vonalaknál egyaránt használható.

A FRITZ!Box Fon WLAN 7270 WLAN N sztenderden keresztül teszi lehetővé a WLAN kapcsolatokat, mely ideális az egyidejű adat-, hang- és kép továbbításhoz 300 Mbit/s-ig. MIMO (Multiple Input Multiple Output) technológiával ellátott antennái tovább növelik az adatátvitelt és a vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget. A WLAN csatlakozásokat 2.4 GHz és 5 GHz frekvenciasávokon egyaránt lehet használni. A FRITZ!Box már első használatra biztonságos aktivált WPA/WPA2 kódolással. A  WLAN kommunikációt ki és be lehet kapcsolni automatikusan vagy manuálisan a nyomógomb használatával, míg a WLAN Eco Mode optimalizálja az áramfelhasználást még használat közben is.

A FRITZ!Box Fon WLAN 7270el vezetékes és interneten keresztül hívásokat is egyszerűen és kényelmesen lehet bonyolítani.  A meglévő telefonokat a készülékhez lehet csatlakoztatni. A vezeték nélküli hívások is megoldhatóak az integrált DECT alap-állomásnak köszönhetően, mely hat mobil készülék használatát tudja kezelni. Mindegyik mobil komponenshez saját számot és üzenetrögzítőt lehet rendelni. DECT handseteket egy gombnyomással lehet párosítani a FRITZ!Box-al. A DECT egyszerre három egyidejű vezeték nélküli telefonbeszélgetést tud bonyolítani. A FRITZ!Box Fon WLAN 7270 már megfelel az új DECT sztenderd első fázisának (CAT-iq), mely jelentősen jobb minőséget biztosít a vezeték nélküli hívásoknál. A jövőben a HD telefonálás új hangátviteli sztenderdjei által vadonatúj hangminőséget fog biztosítani még az interneten keresztül is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés