Connect with us

technokrata

Központi felügyelet a világ bármely pontjáról

Laptop

Központi felügyelet a világ bármely pontjáról

Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója négy új kapcsolóval bővítette a billentyűzet-video-egér (Keyboard Video Mouse – KVM) kapcsolókínálatát.

Az új 16 és 32 portos analóg és digitális modellek virtuális média segítségével akár nyolc távoli IP-felhasználót is képesek támogatni. Az APC KVM kapcsolók lehetővé teszik az ügyfeleknek a szerver-hozzáférést és rendszer-felügyeletet az InfraStruXure rendszerekben. Az APC új kapcsolóinak használata a befektetések jobb megtérülését eredményezik, mivel központi hozzáférést biztosítanak az adatközpontokhoz, a számítógép-szobákhoz és a távoli kirendeltségeken működő kiszolgálókhoz.

 “Az APC által alkalmazott menedzsment megoldások, mint a KVM kapcsolók vagy Console Port szerverek (CPS) olyan új lehetőseket nyújtanak a felhasználóknak, amelyekkel tovább növelhetik az adatközpontok helykihasználtságát, illetve a hatékonyságot” – mondta Szarka Attila, az APC rendszermérnöke. “Ilyenek a moduláris bővíthetőség (512 szerver elérése egy billentyűzet/monitor/egér-en keresztül), vagy az alapkiépítésben támogatott biztonsági protokollok, mint az LDAP, Active Directory stb. Az APC IP KVM által támogatott Microsoft Remote Desktop Protocol (RDP) segítségével egyszerre akár 6 felhasználó is használhat egy kapcsolót. Az APC kapcsolható PDU-k KVM-en keresztüli elérhetősége pedig még rugalmasabban menedzselhető rendszer kiépítését teszi lehetővé” – tette hozzá Szarka Attila.


Bővült a soros porton keresztüli menedzselési megoldások kínálata is a kiterjedt biztonsági lehetőségeket felvonultató Remote Consol Manager eszközzel, amely magas rendelkezésre állású környezetek számára biztosít távoli elérhetőséget hálózati eszközök és konzolon keresztül elérhető szerverek mellé. A KVM kapcsolók lehetővé teszik, hogy a rendszergazdák ezeken keresztül frissítsék a kiszolgálókat, ezzel időt és költséget takarítva meg. Emellett az informatikai rendszereket üzemeltetők több KVM kapcsolóhoz is hozzáférhetnek egyetlen műszerfalról a mellékelt APC Network Access szoftver segítségével.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin