Connect with us

technokrata

Hordozható slim DVD író a Samsungtól

Laptop

Hordozható slim DVD író a Samsungtól

A Samsung Electronics Zrt. bemutatta az új külső DVD-meghajtóit, az SE-S084 szériát. Az új DVD-író egy vékony hordozható készülék, aminek különlegessége, hogy hét különböző színben lesz kapható.

Az alig 400 gramm súlyú DVD-író tökéletesen összhangban áll a hasonlóan dizájnos, többféle színben választható netbookokkal és mini-notebookokkal. Az SE-S084 szériához nem kell felesleges kábeleket magunkkal cipelni, mert az adatforgalom mellett az áramellátásról is az USB gondoskodik.

Napjainkban a netbook eladások folyamatosan nőnek, azonban ezek a számítógépek kompakt méreteik miatt nem rendelkeznek optikai meghajtóval, emiatt növekszik a kereslet a vékony, netbookokhoz külső USB-re köthető DVD-írók iránt.

A Samsung teljeskörű WriteMaster optikai lemez szériájával az SE-S084 olyan speciális technológiákat kínál, mint a SAT sebességszabályozó technológia, a TAC görbületkompenzációs technológia és a kettős OPC technológia, melyek lehetővé teszik a legjobb teljesítményt. A Buffer Under Run Free Technology támogatja a biztonságos írást magas sebességen és a Magic Speed és az ABS automatikus kiegyenlítő rendszer technológiák csökkentik a rázkódást és az írás által kiváltott zajt. Az új külső DVD-írók Macintosh kompatibilisek.

Az új külső DVD-írót az alábbi kiszerelésekben lehet választani: 8X DVD+R és DVD+RW, 6X DVD+R és -R Dual Layer író és az 5X DVD-RAM író fekete, fehér, ezüst, rózsaszín, kék, világoskék és vörös színekben. A DVD-írók ajánlott fogyasztói ára 15.000 forint. A még különlegesebb megoldásokat kedvelő vásárlók számára elérhető egy slot-in technológiával működő verzió is, mely csak ezüst színben lesz kapható és lehetővé teszi a DVD-írás mellett a LightScribe technikával működő lemezfeliratozási funkciót is. Az exkluzív termék ajánlott fogyasztói ára 18.800 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin