Connect with us

Hirdetés

technokrata

Feljavítja a képet az új Canon szkenner

Laptop

Feljavítja a képet az új Canon szkenner

A Canon egy új lapolvasóval, az imageFORMULA DR-7090C modellel bővítette dokumentumszkennerei kínálatát.

A DR-7080C modell utódja sokoldalú, nagysebességű, és egy menetben kétoldalas beolvasást biztosít olyan közepes méretű vállalkozásoknak, amelyeknek nagy mennyiségben kell különböző típusú dokumentumokat beolvasniuk.

Az új imageFORMULA DR-7090C legfőbb jellemzője a rugalmasság. A nagysebességű, A3-as méretű síkágyas lapolvasó akár összefűzött és rossz minőségű, sérült dokumentumok beolvasására is kiválóan alkalmas. A dokumentumszkenner tartalmaz továbbá egy száz lapos kapacitású, kétoldalas beolvasásra képes automatikus dokumentumadagolót, amely percenként akár 70 lap – duplex 88 oldal – színes feldolgozását biztosítja. Az imageFORMULA DR-7090C olyan szervezetek számára nyújt hatékony megoldást, amelyek egyszerre több lapos dokumentum kötegek beolvasásakor is szeretnék maximalizálni termelékenységüket.

A felhasználóbarát feladatregisztrációval rendelkező DR-7090C egyszerűvé és hatékonnyá teszi a lapolvasást, mivel a készülék akár 99 különböző előre programozott feladatot is képes végrehajtani. A dokumentumokat egyetlen gombnyomással beolvashatja és különböző helyekre – például megosztott mappákba, e-mail üzenetbe és nyomtatóra – küldheti különböző, például TIFF és PDF formátumokban is.

A DR-7090C továbbfejlesztett képfeldolgozó szolgáltatásainak köszönhetően remek képminőséget kínál. A lapolvasó automatikusan kompenzálja és feljavítja a beolvasott képet, így tökéletes képminőséget eredményez még a forrásdokumentum rossz minőségű, nehezen olvasható karakterei ellenére is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés