Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elérhető a Printer Administration Utility legújabb verziója

Laptop

Elérhető a Printer Administration Utility legújabb verziója

A Sharp bemutatja a népszerű Printer Administration Utility (nyomtató adminisztrációs segédprogram) legújabb, ötödik verzióját.

Az új rendszer számos olyan új funkciót tartalmaz, amelyek megkönnyítik a nyomtatók és az MFP-k vezérlését a rendszergazdák számára. A Printer Administration Utility (PAU) öt legfontosabb újításai között szerepel a készülékek kezelőfelületének távoli megtekintése és vezérlése, a beállítások klónozása egyik készülékről a másikra, valamint az automatikus állapotjelentések is.

Az új, távoli kezelőfelület funkciónak köszönhetően a rendszergazdának nem szükséges személyesen felkeresnie a nyomtatót vagy a multifunkciós készüléket minden egyes alkalommal, amikor egy felhasználó hibát jelent, vagy telefonos segítséget kér egy számára ismeretlen funkció használatához. Ehelyett a rendszergazdának lehetősége van arra, hogy saját számítógépén megjelenítse a távoli készülék kezelőfelületét, és azon vezérelje a készülék valamennyi funkcióját, így akár közvetlenül is megoldhatja a problémát, vagy segítséget nyújthat a felhasználónak azáltal, hogy lépésről lépésre elmagyarázza a megoldást.

Minden rendszergazda tisztában van azzal, hogy több nyomtató egymás utáni telepítése során megsokszorozódik a ráfordítandó idő és energia. A Sharp PAU legújabb verziója azonban leegyszerűsíti ezt a folyamatot azáltal, hogy a rendszergazda klónozhatja (lemásolhatja) az első készülék hálózati- és rendszerbeállításait, és azokat a többi telepítendő berendezésre is egyszerűen átmásolhatja. A még kényelmesebb telepítés érdekében a beállítások a másolás során szerkeszthetők.

A PAU segít maximalizálni a készülékek rendelkezésre-állási idejét, és elérni a flotta optimális hatékonyságát azáltal, hogy lehetővé teszi a technikusi személyzet számára a hálózathoz csatlakoztatott összes MFP működési állapotának megfigyelését és követését. A rendszer számos hasznos információt rögzít és jelent automatikusan minden egyes készülékről. Ezek között szerepel a készülék típusa, helye, aktuális működési állapota, a nyomtatott oldalak száma, IP címe, neve, leírása és a MAC címe. Ezeket az adatok ezután egy CSV formátumú fájlba exportálhatók az egyszerű elemzés érdekében.

A PAU megfelel az elfoglalt technikusok és rendszergazdák elvárásainak, hiszen a felgyorsítja és leegyszerűsíti a nyomtatók és MFP-k beállítását és kezelését. Segítségével bármilyen szabványos web-böngészővel az egész nyomtató és MFP géppark teljeskörű és valós idejű irányítása válik lehetővé, emellett gyártmánytól és típustól függetlenül bármilyen SNMP-kompatibilis nyomtató monitorozása is lehetséges.

A PAU 5-tel a rendszergazdák megtekinthetik a konfigurációs beállításokat, a készülék működési állapotát, a rendelkezésre álló festék és papír mennyiséget, emellett távolról frissíthetik a támogatott MFP-k firmware-ét, és a hálózaton megoszthatják a nyomtatók illesztőprogramjait, hogy azokat később egy kattintással telepíthessék. A rendszer használatát tovább egyszerűsíti, hogy az hálózatba kapcsolt készülékek csoportosíthatók hely, típus, IP cím és állapot szerint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés