Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egész nap bírják az új netbookok

Egész nap bírják az új netbookok

Laptop

Egész nap bírják az új netbookok

A Samsung N210 és N150 modelljei egy feltöltéssel végig tudnak dolgozni egy teljes munkanapot.

A Samsung díjnyertes netbook sorozatának legújabb darabjai a 12 órás üzemidőt biztosító N210-es és a 8,5 órát bíró N150-es modell. A készülékek az energiatakarékos LED kijelzőnek, az optimalizált processzor-teljesítménynek és a cég “Enhanced Battery Life” szabadalmának köszönhetően rendkívül energia-hatékonyak.

Az új modellek 10,1 colos kijelzője tükröződésmentes, így még erős fényben is részletgazdag képi megjelenítést tesz lehetővé. Az integrált Easy Resolution Manager eszköz segítségével a képernyő felbontása könnyen módosítható, ha például egy játékhoz vagy programhoz 1024×768 felbontásra van szükség. A netbookok beépített webkamerával is rendelkeznek.

#img1#

Az N210-es modell kristálymintázatú designjával is felhívja magára a figyelmet, míg az N150 beépített forgópánttal rendelkezik, ami finom mozgást és minőségi csatlakozást biztosít. A sérülés- és karcolásmentes tok a fizikai károsodás kockázatát is csökkenti.

A Phoenix HyperSpace “Instant On” opciója a készülék bekapcsolásakor azonnal online kapcsolatba köti a gépet anélkül, hogy várni kellene a Windows elindulásásra. Az AnyPC “remote PC access” egyszerű kapcsolódást teszi lehetővé asztali számítógépünkre, így biztonságosan, egyszerűen helyezhetünk át, nézhetünk meg file-okat. A Phoenix FailSafe lehetővé teszi az ellopott vagy elveszett netbook helyének meghatározását, a fontos adatok kinyerését, törlését vagy titkosítását. Az új netbookok az Intel legújabb, kifejezetten netbook használatra tervezett Atom N450 processzorával rendelkeznek.

#img2#

A többi Samsung netbookhoz hasonlóan az N210 és az N150 is megkapta a vezető környezeti és felhasználhatósági TCO minősítést és megfelelnek az ECO RoHS előírásainak. A termékek februártól a magyarországi üzletekben is kaphatóak lesznek.



Szólj hozzá!

Laptop

Egész nap bírják az új netbookok

A Samsung N210, N150 és NB30 modelljei egy feltöltéssel végig tudnak dolgozni akár egy teljes munkanapot.

A Samsung netbook sorozatának legújabb darabjai a maximális személyes szabadság jegyében tervezett, 12 órás üzemidőt biztosító N210-es és a 8,5 illetve 11 órát bíró N150-es és NB30-as modellek. A készülékek az energiatakarékos LED kijelzőnek, az optimalizált processzor-teljesítménynek és a cég “Enhanced Battery Life” szabadalmának köszönhetően rendkívül energiatakarékosak.

Az új modellek 10,1 colos képátlójú kijelzője tükröződésmentes bevonatú. Az integrált Easy Resolution Manager eszköz segítségével a képernyő felbontása könnyen módosítható, ha például egy játékhoz vagy programhoz 1024×768 felbontásra van szükség. A netbookok beépített webkamerával is rendelkeznek, maximális használati komfortot és biztonságot nyújtanak, stílusosak és megbízhatóak a mindennapokban.

#img1#

Az N210-es modell különleges kristálymintázatú design-jával is felhívja magára a figyelmet, míg az N150 beépített forgópánttal rendelkezik, ami finom mozgást és minőségi csatlakozást biztosít. A sérülés- és karcolásmentes tok a fizikai károsodás kockázatát is csökkenti. Az NB30-nak kiemelkedő a strapabírása: rázkódásvédelemmel van ellátva, ezáltal a HDD ütés vagy leejtés esetén sem sérül, így a gép az úton levők megbízható társa lesz.

A Phoenix HyperSpace “Instant On” opciója a készülék bekapcsolásakor azonnal online kapcsolatba köti a gépet anélkül, hogy várni kellene a Windows elindulásásra. Az AnyPC  “remote PC access” egyszerű kapcsolódást tesz lehetővé minden asztali számítógéphez, biztonságosan és gyorsan helyezhetünk át, nézhetünk meg fájlokat. A Phoenix FailSafe  lehetővé teszi az ellopott vagy elveszett netbook helyének meghatározását, a fontos adatok kinyerését, törlését vagy titkosítását. Az új netbookok az Intel legújabb – kifejezetten netbook használatra tervezett – Atom N450 processzorával rendelkeznek.

#img3#

A többi Samsung netbookhoz hasonlóan az N210, az N150 és az NB30 is megkapta a vezető környezeti és felhasználhatósági minősítést (TCO) és megfelel az ECO RoHS (veszélyes anyagok korlátozása) előírásainak. Amellett, hogy ergonómiailag átgondolt, tartós, kompakt, ultrakönnyű, ám kiemelkedő teljesítményű és könnyen használható gépekről van szó, a netbookok higanymentes LED háttérvilágítású kijelzőjüknek köszönhetően jelentősen takarékosabbak elődjeiknél.

A termékek februártól a magyarországi üzletekben is kaphatóak lesznek.

#img2#



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés