Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatták a világ első 128GB tárkapacitású USB meghajtóját

Laptop

Bemutatták a világ első 128GB tárkapacitású USB meghajtóját

A Kingston bemutatta a világ első 128GB tárkapacitású USB flash meghajtóját, a Kingston DataTraveler 200 USB kulcsot. A Kingston DataTraveler 200 hatalmas mennyiségű adat hordozását teszi lehetővé a fogyasztók és üzleti felhasználók számára. Az USB kulcson tárolt adatok akár jelszóval is levédhetők.

“Az óriási, 128GB tárkapacitású DataTraveler 200 USB meghajtón 6,5 milliónál több A4-es oldalnyi szöveget vagy 182 zenei CD-t, de akár 27 DVD-filmet is magunkkal vihetünk. Az üzleti felhasználók pedig nagy adatbázisokat és fájlokat tarthatnak maguknál irodán kívül, melyeket jelszó segítségével le is védhetnek” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. “A jelszóvédelmi funkció hozzájárul az adatbiztonság növeléséhez és nem igényel rendszergazdai jogosultságokat. A DT200 így otthon és az irodában egyaránt kiváló megoldás.”

A Kingston DataTraveler 200 kupak nélküli kialakítása védelmet biztosít az USB-csatlakozónak, ha használaton kívül van. A meghajtó a Windows ReadyBoost funkcióval is használható. A DT200 a 128GB tárkapacitás mellett, 32 és 64GB-os méretben is elérhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés