Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Apple ellen kampányol a Microsoft

Laptop

Az Apple ellen kampányol a Microsoft

Bár Redmondban tagadják, a szoftvercég új online reklámjai egyértelműen az Apple ellen irányulnak – olyan vásárlókkal, akik az alacsonyabb ár és a nagyobb választék miatt döntenek Macintosh helyett a Windows PC-k mellett – írja az Sg.hu.

Többek közt a New York Times és a Wall Street Journal honlapján is látható a Microsoft új online kampányának az első reklámfilmje. A film főhőse először egy Apple üzletben próbál laptopot vásárolni, de végül túl drágának találja az almás cég termékeit és egy Windows operációs rendszerrel ellátott PC mellett dönt.

A kampány segítségével arról szeretné meggyőzni az embereket a Microsoft, hogy a Windows operációs rendszerrel felszerelt számítógépek olcsóbbak, mint a hasonló kategóriájú Apple termékek, ráadásul többféle is van belőlük. Nem ez az első alkalom egyébként, hogy a Microsoft az ár miatt kritizálja vetélytársát: a napokban Steve Ballmer vezérigazgató ejtett el egy újabb finom megjegyzést, miszerint az Apple terméket vásárlók tulajdonképpen különadót fizetnek, mással ugyanis nem tudja magyarázni a magasabb árat – derül ki az Sg.hu informatikai magazin írásából.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés