Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az APC bemutatta a hálózati helyiségekhez és szerverszobákhoz készült rendszerét

Laptop

Az APC bemutatta a hálózati helyiségekhez és szerverszobákhoz készült rendszerét

Az APC by Schneider Electric bemutatta integrált APC InRow SC rendszerét, amely ideális megoldást jelent hálózati helyiségekhez és kis szerverszobákhoz.

Az új InRow megoldás rugalmasan telepíthető kültéri egység nélküli teljes rendszerként, illetve kiegészítő megoldásként támogathatja informatikai rendszerek problémamentes bővítését a rendelkezésre álló helyen. A 600mm széles racket és a front illetve hátoldalt lezáró légterelő opciókat is magába foglaló hűtési rendszer maximális kapacitása 7kW. A rendszer folyamatosan ellenőrzi az IT eszközök által beszívott levegő hőmérsékletét, és ennek megfelelően szabályozza a hűtési teljesítményét.

“Ma már a hálózati rendezők és a kis szerverszobák is kritikus elemei az informatikai környezeteknek, amelyek magas rendelkezésre állása különösen fontos ügyfeleink üzleti folyamatainak támogatásához” – mondta el Szarka Attila, az APC vezető rendszermérnöke. “Az új InRow SC rendszer rugalmasságot biztosít az informatikai szakembereknek az informatikai rendszerük változtatásában azzal, hogy egy skálázható moduláris környezetet biztosít a rendszerek üzemeltetésére” – tette hozzá Szarka Attila.

Az új InRow SC rendszer egy egyszerű, minden lényeges elemet magába foglaló összeállítás, amelynek részei az InRow SC InRow hűtőberendezés, egy NetShelter SX rackszekrény és az Rack Air Containment kiegészítő egységei. Az InRow SC rendszer könnyű telepítést és mobilitást nyújt a változások során. Az intelligens vezérléssel és távfelügyeleti funkciókkal rendelkező részegységek biztosítják a rendszer hálózaton keresztüli elérhetőségét, és ellenőrzött, önálló működését.

A Rack Air Containment-tel egybeépített rackszekrény és hűtés olyan – légtechnikailag elkülönített   rendszert hoz létre, amely a legtöbb környezetben elhelyezhető, alacsony zajszinttel működik, és további biztonsági megoldásokkal is kiegészíthető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés