Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Acer bemutatta az új Ferrari One netbookot

Laptop

Az Acer bemutatta az új Ferrari One netbookot

Az Acer ma bejelentette netbook sorozatát: a Ferrari One-t.

A Ferrari One, verseny-vörös fedelével büszkén jeleníti meg a Scudetto Ferrari-t, amely a Forma 1-es versenyek meghatározója a legelső versenytől kezdve. 11,6″ HD 1366×768 pixel felbontás, ultra-vékony és könnyű kivitel, valódi mozihatású méretarány (16:9), Acer CineCrystal LED LCD kijelző. Valódi HD szórakozás az AMD VISION technológiájának segítségével és egyidejű több-ablakos megjelenítés támogatás az Acer GridVista által. A Ferrari One hangszóróit speciálisan úgy tervezték, hogy a hang minősége a lehető legjobb legyen – minden hangszórópárt a Dolby Laboratórium hangolt be.

A notebook számára tervezett Második Generációs AMD Ultravékony Platform, VISION technológiával kiegészítve, mely kiemelkedő válaszidejű, kiegyensúlyozott többfeladatú terhelés esetén is kiváló teljesítményre képes. Teszi ezt olyan technológiák felhasználásával, mint az AMD Athlon X2 L310 kétmagos processzor, mely az alacsony áramfelvételű CPU tervezés egyik darabja, a DDR2 800 MHz, és az AMD HyperTransport 3.0 technológia.

Az ATiRadeon HD 3200 Grafikai megoldás HD vizuális élményt kínál. Az akár 4GB DDR2 667MHZ rendszer-memória segítségével az előtelepített 64bit Microsoft Windows 7 Home Premium vagy Windows 7 Home Basic könnyedén fut. Nagy kapacitású (160 GB vagy nagyobb) merevlemez biztosít tárolóhelyet.

A Ferrari One-nal sohasem veszti el a kapcsolatot köszönhetően az Acer InviLink Nplify 802.11a/b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED hálózati csatlakozásnak, mely támogatja az Acer SignalUp vezetéknélküli technológiát az optimális vétel és csatlakozási képesség érdekében, mindez kiegészítve Bluetooth 2.1+EDR (Enhanced Data Rate) megoldással. Ha még ez sem lenne elég, specifikációtól függően, a Ferrari One 3G kapcsolatra is kész.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés