Connect with us

Hirdetés

technokrata

A VMWare együttműködik az Intellel

Laptop

A VMWare együttműködik az Intellel

A VMWare, Inc. a VMWorld Europe 2009 konferencián ma új együttműködést jelentett be az Intel Corporationnel, melynek keretében új termékkel bővül a cég asztali virtualizációs termékcsaládja.

A VMWare CVP az asztali számítógépekre és laptopokra optimalizált egyszerű kliens-felügyeleti alkalmazás lesz, amely Intel Core2 és Centrino 2 processzorokon fut és az Intel vPro technológiájára épül. A CVP kibővíti a VMware View központi felügyeleti funkciót: lehetővé teszi a végfelhasználók számára, hogy virtualizált asztali környezetüket asztali számítógépen vagy laptopon futtassák, illetve online vagy offline dolgozzanak, miközben a rendszergazdák központi helyről, biztonságosan felügyelhetik ezeket a környezeteket. Ezáltal az ügyfelek tovább csökkenthetik az asztali számítógépek üzemeltetési költségét, egyszersmind rugalmasabbá tehetik vállalatukat és növelhetik a végfelhasználók termelékenységét.

A VMWare a VMWorld Europe 2009 konferencián bejelentette vCenter Server Heartbeat terméke megjelenését, amely nyomon követi a VMware vCenter szerver elérhetőségét és szükség esetén menedzseli az átállást a tartalék szerverre. A VMware vCenter Servernek világszerte több mint 130 ezer felhasználója van.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés