Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Firefox a legnépszerűbb böngésző Európában

Laptop

A Firefox a legnépszerűbb böngésző Európában

Egy frissen közzétett felmérés szerint immár nem az Internet Explorer, hanem a Firefox egy verziója az, amelyet a legtöbb felhasználó futtat az európai kontinensen, írta meg a PC Fórum.

A statisztikáit havonta több mint 4 milliárd oldalletöltés alapján készítő StatCounter mérései szerint a Firefox 3.0-t az emberek 35 százaléka használja, amely nagyobb, mint bármely más böngésző részesedése a piacon. Ezt követi az Internet Explorer 7 34,51 százalékkal, a 6-os verzió 11,92 százalékkal, az Operát az emberek 4,88 százaléka használja, a Firefox 2-t már csak a gépek 3,1 százalékán működött.

Az összesített statisztikában az Explorer még mindig 47 százalékos piaci részesedéssel bír, a Firefox 38 százalékot ért el. Harmadik az Opera, őt követi a Chrome, illetve a Safari.

Az európai statisztikák jelentősen eltérnek a világ egyéb részeitől, világszinten a Firefox 3.0 csak 25,7 százalékos részesedéssel szerepel, míg az Internet Explorer 7-es verziója 38,6 százalékot tudhat magáénak, olvasható a PC Fórumon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés