Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon lézeres készülékei két kategóriában is elnyerték a legjobbaknak járó elismerést

Laptop

A Canon lézeres készülékei két kategóriában is elnyerték a legjobbaknak járó elismerést

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata két kategóriában is elnyerte a Buyers Laboratory Inc. (BLI) elismerését. A független, irodai termékeket tesztelő laboratórium munkatársai az i-SENSYS MF4270 készüléket a “Kiváló monokróm multifunkciós személyi nyomtató”, míg az i-SENSYS FAX-L3000IP modellt “Kiváló faxközpontú MFP” kategóriában választották a 2008-as év legjobbjának.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a Canon mindkét terméke elismerést kapott a BLI szigorú teszteléseit követően. Folyamatosan törekszünk az i-SENSYS termékcsalád fejlesztésére, és munkánk jutalmazása ösztönzés számunkra” – mondta Akira Adachi, a Canon Europe lézeres termékekért felelős vezetője.

Canon i-SENSYS MF4270 – Kiváló monokróm multifunkciós személyi nyomtató

A hatékony hálózati működésre is képes i-SENSYS MF4270 kompakt készülék nyomtatásra, másolásra, színes lapolvasásra és faxküldésre egyaránt alkalmas, valamint kiválóan használható intenzív munkafolyamatok során.

 “A Canon i-SENSYS MF4270 megbízhatóságot, magas fokú termelékenységet és kiemelkedően könnyű használatot biztosít. A készülék a BLI nyomtatási tesztjei során a leggyorsabb nyomtatónak bizonyult, mivel az átlagosnál rövidebb idő alatt készíti el az első másolatot vagy nyomatot, valamint kiváló vagy nagyon jó értékelést kapott a BLI képminőségi vizsgálatain. Az i-SENSYS MF4270 alkalmas automatikus kétoldalas nyomtatásra, valamint felhasználóbarát kezelőfelülete a gyakran használt műveletekhez külön gombokat tartalmaz, minimálisra csökkentve a felhasználó készüléknél töltött idejét” – mondta David Sweetnam, a BLI európai laboratóriumának kutatási vezetője.

Canon i-SENSYS FAX-L3000IP – Kiváló faxközpontú MFP

A Canon i-SENSYS FAX-L3000IP kiemelkedően magas pontszámokat ért el BLI tesztjein. Percenként 22 oldalas másolási és nyomtatási teljesítményével és 1500 oldalas alapmemóriájával a FAX-L3000IP egy igazán gyors és hatékony hálózati készülék.

“A Canon i-SENSYS FAX-L3000IP megbízhatóságról és valódi multifunkciós képességekről tett tanúbizonyságot a BLI tesztprogramja során. A piacvezető faxkészülék a memóriakártyára történő beolvasással, a leggyorsabb nyomtatási és másolási idővel, lenyűgöző többfeladatos képességeivel, valamint kiterjedt szolgáltatáskészletével – beleértve az automatikus kétoldalas nyomtatást és a színes lapolvasást – egyértelműen elnyerte a BLI mérnökök tetszését és így a 2008-as “Az év legjobbja” díjat” – tette hozzá David Sweetnam, a BLI európai laboratóriumának kutatási vezetője.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés