Connect with us

Hirdetés

technokrata

24 GB memória egy csomagban

Laptop

24 GB memória egy csomagban

A Kingston bemutatta a legnagyobb HyperX DDR3 háromcsatornás memóriakészletet.

Az Intel Core i7 és X58 platformokat használók most rendkívüli memóriakapacitással bővíthetik rendszerüket a Kingston 1600 MHz-es, 24 GB méretű, hat 4 GB-os modullal felszerelt HyperX memóriakészletének segítségével. A Kingston a Core i5 platform és P55 lapkakészlet kedvelőinek ajánlja az 1600 MHz-es, 16 GB méretű, négy 4 GB-os modulból álló memóriakészletet, hogy kihasználhassák a kétcsatornás teljesítmény minden előnyét.

“Nagyon örülünk, hogy elérhetővé tehetjük az eddigi legnagyobb HyperX memóriakészletet a professzionális felhasználók és a multimédiás rajongók számára, akik mindig a lehető legtöbbet szeretnék kihozni gépükből” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

#img1#

“Azok a felhasználók, akik a legfrissebb operációs rendszereket (például Windows 7) használják, a 24 GB vagy 16 GB méretű, háromcsatornás DDR3 HyperX memóriakészlet segítségével egyidejűleg több programot, nagy tárhely igényű videó- vagy fényképkezelő alkalmazásokat és számos virtuális meghajtót futtathatnak. Ezáltal a hatékonyság és a teljesítmény soha nem látott szintre emelhető” – tette hozzá Kaszál Norbert.

Az óriási kapacitásnak természetesen meg van a maga ára, hiszen a 24 GB-os szett 350 ezer forintba kerül, a 16 GB-os pakk pedig 235 ezer forintot kóstál. A Kingston HyperX memóriákhoz egyébként élettartam garancia és 24 órás technikai támogatás jár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés