Connect with us

Hirdetés

technokrata

12 GB memória egy csomagban

Laptop

12 GB memória egy csomagban

A Kingston 12 GB-os HyperX készleteket kínál az Intel Core i7 és X58 platformokhoz.

A Kingston bejelentette, hogy 12 GB-os háromcsatornás HyperX memóriakészleteket hoz forgalomba az Intel LGA1366 Core i7 rendszerének támogatása érdekében. A DDR3 XMP-kompatibilis készlet hat darab 2 GB-os modult tartalmaz, amelyek 1600 MHz-es órajelen és 1,65 V feszültségen működnek. 

“A háromcsatornás, 12 GB-os Kingston HyperX memóriával a rendszerépítők és a megszállott felhasználók a teljesítmény növekedését a videók kódolása, a nagyméretű fényképfájlok kezelése és a grafikus képalkotás valamint az extrém számítógépes játékok használata során veszik majd észre leginkább” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. “A 12 GB-os memóriakészlet segít a 64 bites operációs rendszerek összteljesítményének javításában” – folytatta Kaszál Norbert.

A memóriakészletet nagy sikerrel tesztelték olyan hat csatlakozós alaplapokon, mint a Gigabyte GA-X58-UD6 és az Asus P6T Deluxe. A Kingston HyperX memóriákhoz élettartam-garancia és 24 órás technikai támogatás jár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés