Connect with us

Hirdetés

technokrata

1,2 milliárd dolláros üzlet lehet az Apple Tablet

Laptop

1,2 milliárd dolláros üzlet lehet az Apple Tablet

A következő évben 1,2 milliárd dollárral növelheti a cég eladásait egy tablet számítógép, ami az iPod Touch megnövelt verziója lenne, a Piper Jaffray & Co. szerint.

A cég elemzője szerint az Apple 2 millió tabletet is eladhat jövőre, ha annak ára nem haladja meg a 600 dollárt, ami 3 százalékkal bővítené a bevételeket. A Piper Jaffray szerint a cég a következő évben megjelentet egy ilyen eszközt, amivel a netbookoknak is konkurenciát támaszthat, netezési és filmlejátszó képességeinek, valamint a kicsi árkülönbségnek köszönhetően. A netbookok piaca idén megduplázódik, miközben a teljes PC piac 12 százalékkal zsugorodik, a Gartner szerint.

Az eszköz az iPhone operációs rendszer nagyobb kijelzőre optimalizált, és több alkalmazás egyidejű futtatását lehetővé tevő, módosított verziójával kellene felszerelni, így az Apple App Store-ban elérhető alkalmazások is futtathatóak lennének rajta. A tablet e-könyv olvasóként is megállná a helyét, ami az iTunes-on keresztül elérhető e-könyvek eladásait is megdobhatná, írta meg a Bloomberg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés