Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúszik az iPad 2

Laptop

Csúszik az iPad 2

Miért engedi a késést az Apple, ha a riválisok közben erőből rúgják be az ajtót?

Még tavaly novemberben írtunk az Apple táblagépének második generációjáról, melynek elvileg idén tavasszal kellene megjelennie. Erre azonban már szinte biztosan nem kerül sor, derült ki a minap. Holott az Apple-nek nem nagyon van ideje tétovázásra, hiszen riválisai – gyakorlatilag a számítástechnikai eszközök készítésében érdekelt összes vállalat, a Toshibától a Samsungig – mostanában rukkolnak elő az igazi nagyágyúkkal.

Egy designbeli változás áll a csúszás mögött, állítja a tajvani Yuanta: a nemrég tett módosítás miatt az iPad 2-t hamarosan gyártósorokra küldő kínai Hon Hai kénytelen volt elhalasztani a tömegtermelés beindítását. Ez pedig azzal jár, hogy az eredeti, április határidő nem tartható. A Reuters értesülései szerint a változtatás újabb, apróbb gondokat okozhat a gyártás-előkészítés során, melyek megoldása időbe telik. Konkrét információ azonban nem érkezett arról, mit is kellett átvariálni az Apple táblagépén.

Időközben az Egyesült Királyságban már megkezdődött a jelenlegi generáció leárazása, ebből következően sokan azt hitték, küszöbön áll az új változat megjelenése. A Yuanta szerint ez nincs így, tovább kell várni az iPad 2-re.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés