Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

LG tábla-PC

Google Android alapokon.

Az LG Electronics bejelentette legújabb táblagépét. Az Androidra alapuló számítógép 2010 utolsó negyedévében, azaz a karácsonyi bevásárlási időszakra időzítve jelenik meg. Ezzel párhuzamosan további tíz „okos készülék” (többek között az LG Optimus One és Optimus Chic okostelefon) fog debütálni.

lg_tablet.jpg

A dél-koreai vállalat sajtóbejelentése szerint az első táblagép, ami kikerül a cég mérnökeinek kezei közül, Android operációs rendszerre alapul. Azt azonban nem tudni, hogy az újdonság kiváltja vagy versenyezni fog az LG Windows 7 alapú tábla-PC-jével. Az UX10-est még a tajvani Computexen mutatta be a vállalat. Egyelőre szintén nem ismertek a technikai részletek, és azt sem lehet tudni, hogy mennyibe kerül majd a kis masina.

Az azonban biztos, hogy az LG teljes mellszélességgel kiállt az újjászülető szegmens eladásainak felpörgetése mellett. Belépőjével olyan vállalatok mellé csatlakoztak a koreaiak, mint például a Cisco Systems, melynek kifejezetten üzleti felhasználókat célzó táblagépéről nemrég mi is hírt adtunk.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés