Connect with us

technokrata

Toshiba Satellite T110: nagy erő egy kis notebookban

Laptop

Toshiba Satellite T110: nagy erő egy kis notebookban

A mini-notebookok és a minden funkcióval ellátott laptopok közötti űrt hivatott áthidalni.

Napjaink notebook-trendjeihez igazodva a Toshiba T110 is stílusos, vékony külsőt kapott. A T110-es modell eleje kevesebb mint 25 mm, míg hátulja 34,2 mm vastagságú. Fényes fekete és mintás metálvörös színben is elérhető, amelyek a notebook belső kialakításával is harmonizálnak. Emellett tömege alig több mint másfél kiló, ennek ellenére akkumulátora akár 9 órán át bírja.

A 11,6” (29,5 cm) képátlójú, 1366×768 pixeles felbontású kijelzővel ellátott Satellite T110 3D ütközésérzékelővel (a leejtés vagy ütés elleni védelemhez) felszerelt háttértára akár 500 GB-nyi is lehet, mely mellé akár 8 GB DDR3 memória is párosulhat. Helyett kapott rajta többek között a teljes méretű billentyűzet vagy a többujjas vezérlésű (Multi-Touch) érintőlap, amely megkönnyíti a görgetést és a többi gyakori művelet elvégzését.

A Toshiba ConfigFree alkalmazás a WLAN (IEEE 802.11 a/b/g/n), Bluetooth vagy egyes modellekben mobil szélessávú kapcsolatok beállítását hivatott megkönnyíteni. A Toshiba LifeSpace alkalmazáscsomag révén pedig véget vethetünk a rendszer nélkül egymásra halmozott asztali ikonoknak: személyre szabott módon férhetünk hozzá alkalmazásaihoz és szervezhetjük napi tennivalóinkat és munkáinkat.

A vállalat minden új laptopja – az RoHS-szabályozásnak megfelelően – korlátozott mennyiségben tartalmaz ólmot, higanyt és egyéb veszélyes anyagokat, így hatékonyan csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatásokat. Emellett az energiafogyasztás csökkentését segítő Toshiba Eco alkalmazás jelzi a felhasználó számára, hogy mennyi energiát fogyaszt a laptop. A Toshiba Satellite T110 az ENERGY STAR 5.0 szabvány előírásait is teljesíti.

A Satellite T110 már Magyarországon is kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin