Connect with us

Hirdetés

technokrata

Harry Potter és a félvér herceg

Laptop

Harry Potter és a félvér herceg

Megjelent a játék magyar változata.

A héten érkezik a mozikba a Harry Potter és a Félvér Herceg, a rajongók azonban már most átélhetik a film izgalmait a Roxfort Expressztől a Félvér Herceg drámai felfedezéséig. J. K. Rowling Harry Potter sorozatának hatodik könyvét feldolgozó Harry Potter és a Félvér Herceg játékban a játékosok visszatérnek a Roxfortba – mely hűen követi a filmhez készült tervrajzokat –, hogy segítsenek Harrynek túlélni a vészterhes hatodik évet. A játékosok a mozdulatsor alapú varázslás igazi mesterévé válhatnak a Roxfort felfedezése közben – a Csillagvizsgáló torony magaslataitól kezdve egy sor jellegzetes helyszínen (mint például a nagytermen, illetve a Griffendél klubhelységén) át egészen Lumpsluck professzor alagsori bájitaltan terméig bejárhatják az iskolát.

A játékosok most először egyszerre mozoghatnak és varázsolhatnak is, ami intenzív, pergő varázslópárbajokhoz vezet. A játékosok a Griffendél kviddics-csapatának fogójaként seprűre kapva levadászhatják az aranycikeszt is. A varázslás és a repülés mellett bájitalkészítő képességeiket is próbára tehetik, miközben bájitaltan órán kotyvasztják a mágikus hozzávalókat. Sőt, még az is megeshet velük, hogy Ron romantikus ügyei egy időre mellékvágányra terelik őket a drámai végkifejlet felé vezető útjukon, melynek végén aztán felfedhetik a Félvér Herceg kilétét.

Érdekesség, hogy – a Nintendo játékgépével rendelkezők örömére – az új játék már a Wii távirányítójával együtt használható, virtuális varázspálcaként. Az EA Bright Light – a Harry Potter videojátékok mögött álló csapat – által fejlesztett Harry Potter és a Félvér Herceg PEGI 12+ besorolást kapott, Magyarországon PlayStation 2-re valamint Windows PC-re egyaránt magyar felirattal jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés