Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Windows 7 megjelenésének ideje

Laptop

A Windows 7 megjelenésének ideje

Minden korábbinál pontosabb információt kaptunk a következő redmondi OS piacra lépéséről.

Igaznak bizonyult az a híresztelés, hogy 2009-re megjelenik a Windows 7. Ugyan még az sem volt kizárható, hogy nyárra forgalomba kerül a szoftver, ám egy tegnap délutáni technikai előadás során a WinHEC 2008-on minden korábbinál hitelesebb előrejelzés hangzott el a debütálás idejét illetően. Eszerint a Windows 7 a jövő év végén, a karácsonyi vásárlási időszakra fog megérkezni.

Doug Howe, a Microsoft egyik igazgatója arról tartott előadást, hogy a Velocity program miként képes a PC-s felhasználói élmény fejlesztésére. Howe prezentációja szerint a Windows 7 valamikor a jövő év közepére elkészülhet (ekkorra érik be a Velocity), így nagyjából az iskolakezdési időszakra megjelenhet az új operációs rendszer. Ez azt jelenti, hogy az első, ezzel az OS-szel telepített gépek a karácsonyi bevásárlási időszakra már megvehetők lesznek. A Cnet érdeklődésére az előadás után Howe megerősítette, hogy erre az időintervallumra fókuszálnak a cégnél, a Windows 7-et illetően.

Velocity
Az előadás során kiderült, hogy mit is ért a Microsoft a Velocity program alatt. Ez egy olyan kezdeményezés, amely azt a célt hivatott szolgálni, hogy a számítógépgyártók és a szoftverfejlesztők időben fel tudjanak készülni a következő Windows-ra, így megfelelő teljesítményt nyújthat a rendszer. Ezzel együtt a kiválasztott gyártók a Microsoft reklámpromóciójának „áldásából” is részesülhetnek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés