Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop, sokkoló rózsaszínben

Laptop

Laptop, sokkoló rózsaszínben

Női szemeknek gyönyörű, férfi ízlésvilágnak talán túlságosan hivalkodó – a HP új noteszgépe láttán nem marad közömbös az ember.

Az aktuális netbook trendbe illeszkedik a Hewlett-Packard legújabb, 10 colos kijelzővel rendelkező masinája, mely a sikeres hónapokat maga mögött tudó 2133 Mini-Note utódjaként is felfogható. A kis gép a New Yorkban tartott Vivienne Tam divathetén mutatkozott be, és – véleményünk szerint – kellett is a szokatlan környezet, hogy kedvező fogadtatásra kerüljön a laptop. Bevallottan az ázsiai bazsarózsa ihlette ugyanis a designt, amiről minden további szószaporítás helyett álljon itt egy kép:

A szokatlan színű külsőn kívül sajnos nem áll rendelkezésre egyelőre több információ; de az Engadget tippje szerint valószínűleg egy Via Isaiah CPU fog benne dolgozni, az Intel-féle Atom helyett. Az biztos, hogy a HP már megerősítette: a megvilágítástól függően élénkpirosban vagy vadrózsaszínben pompázó 10 colos netbook a Mini-Note család következő generációját képviseli. Akit további képek is érdekelnek, az alábbi linken komolyabb dózist kaphat a Kína egyik nemzeti jelképének számító virág modern számítástechnikára gyakorolt hatásából.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés