Connect with us

technokrata

ITYS egyfázisú UPS – 1 kVA-től 10 kVA-ig

Laptop

ITYS egyfázisú UPS – 1 kVA-től 10 kVA-ig

Szünetmentes tápegységek magas minőségi követelményeket támasztó felhasználási helyekre.

Az ITYS sorozatú UPS rendszerek a következő verziókban kaphatóak: 1000-2000-3000-6000-10 000 VA. Mindegyik online kettős konverziós technológiával (VFI) és szinuszos áramfelvétellel rendelkezik, emellett az ITYS garantálja a kimeneti feszültség és frekvencia folyamatos beszabályozását. Ez a technológia kompatibilis az összes IT és ipari alkalmazással, illetve bármilyen üzemi környezettel, s generátor egységgel is alkalmazható. A bemeneti feszültség tág tűréshatár-értékei lecsökkentik az akkumulátor üzemmódba való átkapcsolás gyakoriságát, s ezzel megnövelik az akkumulátor élettartamát. Túlterhelés vagy hiba esetén pedig az automatikus bypass azonnal aktiválódik, s biztosítja a folyamatos tápellátást a kiszolgált áramfogyasztók számára.

Az UPS-t a felhasználó üzemkész állapotban kapja meg: megfelelően csatlakoztatott, s teljesen feltöltött belső akkumulátorokkal. Az ITYS termékeit könnyű üzembe helyezni (nem igényelnek különösebb üzemi előkészületet, mivel beépített magnetotermikus védelemmel vannak ellátva). A felhasználóbarát, LED-ekkel ellátott irányító/vezérlőpanel, valamint a hangjelzések egyszerűvé teszik a rendszer kezelését. Elég egy pillantás az áramelosztást ábrázoló grafikus kijelzőre, s láthatjuk, hogy a rendszer megfelelően működik-e. Az akkumulátor feltöltöttségének állapotát akár a kijelzőn, akár egy távoli számítógépen keresztül is ellenőrizhetjük. Az automatikus újraindítási funkció pedig még hosszabb áramkimaradás esetén is biztosítja a rendszer automatikus újraindulását.

Sokféle alkalmazás védelme biztosítható a segítségükkel: a professzionális IT rendszerektől kezdve, a vállalati hálózatokon át, egészen az ipari környezetben, kritikus feladatokhoz alkalmazott berendezésekig. A standard konfiguráció, valamint a kommunikációs kiegészítők könnyen adaptálhatók az üzemi környezeteknél fennálló különféle igényekhez.
Speciális kialakításának (manuális bypass) köszönhetően időszakos és/vagy vészkarbantartásokat lehet elvégezni a helyszínen, a 6-10 kVA-os modellek esetén a kiszolgált áramfogyasztók lecsatlakoztatása nélkül. A kommunikációs szoftver segítségével pedig be lehet programozni a rendszer elindítását és leállítását, ha automatikus energiatakarékos vezérlésre van szükség.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin