Connect with us

technokrata

A világ legfejlettebb egere!?

Laptop

A világ legfejlettebb egere!?

A Logitech szerényen azt állítja, hogy az MX Revolution jelenleg a világ legfejlettebb számítógépes egere.

A Logitech MX Revolution egér intelligens megoldást használ a speciális MicroGear gördítőkerék üzemmódjának kiválasztására: a szervomotorral hajtott lendkerék a Logitech SmartShift technológiáját használva automatikusan vált a szabadon pörgő és a soronkénti ˝kattogós˝ módok között az alapján, hogy az éppen használt alkalmazásnak melyik a leginkább megfelelő.

Néhány programban – mint például a Microsoft Excel – a Logitech technológiája még azt is érzékeli, hogy milyen sebességgel forgatjuk a kereket. Ha gyorsan lendítjük, akkor a kerék szabadon pörgő módba kapcsol, ha pedig óvatosan mozdítjuk, akkor soronkénti görgetést kapunk. A felhasználó a kereket kattanásig benyomva manuálisan is választhat a két üzemmód közül. A gördítőkerék és az egér mind a hét nyomógombja ízlésünknek megfelelően testre szabható a tartozék Logitech SetPoint szoftverrel (Windows), vagy a külön letölthető Logitech Control Center szoftverrel (Mac).

Az MX Revolution egéren a hüvelykujj közelében egy másik gördítőkerék is van, amivel a nyitott alkalmazások között válthatunk, vagy dokumentumokra illetve képekre közelíthetünk rá.

A Logitech MX Revolution egér javasolt fogyasztói ára Európában 99 euró, magyarországi javasolt végfelhasználói ára 29.900 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin