Connect with us

Hirdetés

technokrata

A vékony vonalvezetésű Olympus FE-190

Laptop

A vékony vonalvezetésű Olympus FE-190

Az Olympus FE-190 digitális fényképezőgép elsősorban ultrakompakt kialakításáról és nagy felbontásáról ismerszik meg.

A vékony fém váz, hátoldalán a 6,4 centiméter átmérőjű kijelzővel biztosítja a hordozhatóságot és tartósságot. A hobbifotósoknak kezdettől fogva minden a rendelkezésükre áll, ami szükséges a fotózás megkezdéséhez és a kiváló eredmények eléréséhez. Az ˝egy gomb, egy funkció˝ működési elvnek köszönhetően nem kell aggódni a fényképezőgép bonyolult kezelése miatt. A precíziós 3x-os zoom objektív és a 6 millió pixeles felbontás jóvoltából ez az Olympus modell segítségével készített fotók akár nagy méretben is kinyomtathatóak.

A TruePic TURBO processzor gyors képfeldolgozást és élethű képeket eredményez. A 3x-os zoom objektív (35mm-es megfelelője 38-114mm) még rugalmasabbá teszi a fotózást, és közelre hozza a távoli témákat.

Már nem szükséges a felhasználói kézikönyv időigényes lapozgatása. Az ˝egy gomb, egy funkció˝ működési elvnek köszönhetően a fényképezőgép egy pillanat alatt egyszerűen előkészíthető a felvételkészítésre. A súgó funkció valamennyi beállítás, és mind a tíz expozíció-vezérlési program, mint például a Sport, Vízpart és Hó vagy az Éjszakai üzemmód leírását, megjeleníti az kijelzőn.

Számos más funkció is rendelkezésre áll, köztük a Szuper Makró üzemmód, közeli felvételek készítéséhez, 5 centiméteres távolságból, filmfelvétel és hangrögzítés funkció, a memória kapacitásáig, és képstabilizáció ISO 800 érzékenységgel, ami jelentősen csökkenti a képek elmosódását. A fényképezőgép különböző programjai között a kényelmesen kezelhető üzemmód tárcsa forgatásával válthatunk – így nem szükséges a menüpontok között navigálni. A belső memória mellett az FE-190 fényképezőgéppel rögzített képadatok, a széles választékban kapható xD-Picture Card memóriakártyákon is tárolhatóak.

A számítógéppel rendelkező felhasználók értékelni fogják a fényképezőgépekhez mellékelt praktikus Olympus Master szoftvert, mely a képfájlok problémamentes letöltésére, kezelésére, szerkesztésére sokoldalú számítógépes nyomtatására alkalmas, valamint lehetővé teszi speciális művészi hatások alkalmazását a képeken, mint például a 3D vagy az olajfestmény.

Specifikációk:
-6 millió pixel elegáns fém vázban
-Mindössze 18,5 milliméteres vastagság
-˝Egy gomb, egy funkció˝ működési elv
-38-114 mm (35m-es fényképezőgépre vonatkoztatva), 1:3.1-5.9
-2,5 colos átmérőjű kijelző
-10 expozíció-vezérlési program (például Sport, Vízpart és Hó, Éjszakai felvétel)
-Filmfelvétel és hangrögzítés a memóriakártya kapacitásáig
-Belső memória és xD-Picture Card memóriakártya nyílás
-Olympus Master szoftver és LI-42B lítium ion akkumulátor
-Többnyelvű menü (10 nyelv) plusz további nyelvek tölthetőek le Interneten keresztül (25 európai nyelv közül választhatunk).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés