Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP Magyarország az Úszó EB kiemelt informatikai partnere

Laptop

A HP Magyarország az Úszó EB kiemelt informatikai partnere

A HP Magyarország nagy értékű informatikai eszközökkel támogatja az idei Úszó Európa-bajnokságot.

A HP és a sport kapcsolata igen nagy múltra tekint vissza a vállalat életében. A vízilabda és az asztalitenisz mellett az úszás támogatása sem számít új keletű jelenségnek.

„A sport és az üzleti élet között nem nehéz párhuzamosságot találni: a felkészültség, az ellenfél tisztelete, a nyerni akarás, a magas szintű szakmaiság éppúgy alapfeltétel a sportban, mint az üzletben” – mondta Dr. Beck György, a HP Magyarország vezérigazgatója.

A HP Magyarországnak kétéves szerződése van a Magyar Úszó Szövetséggel (2005-2006), amelynek keretében a cég magas fokú informatikai támogatást nyújt a szövetségnek. A 2005. évi Ifjúsági, és a mostani 2006. évi, 28. Felnőtt Úszó-, Műugró-, Nyíltvízi és Szinkronúszó Európa-bajnokságot ennek a szerződésnek a keretében szponzorálja a cég. A HP asztali számítógépeket, noteszgépeket, nyomtatókat, szervereket, és egyéb kiegészítőket bocsát rendelkezésre, melyek a Magyar Úszó Szövetség és a LEN margitszigeti irodájából, valamint a Szervező Bizottság központjából segítik az Úszó EB sikeres lebonyolítását. Ezen eszközök biztosításával a HP Magyarország a Magyar Úszó Szövetség Alszövetségének és a mostani Európa Bajnokságnak „kiemelt informatikai partnerévé” vált.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés