Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szervezeti átalakítás a NEXON-nál

Laptop

Szervezeti átalakítás a NEXON-nál

Fókuszban az ügyfél.

A gyorsabb és személyesebb kiszolgálás érdekében ügyfélkapcsolati igazgatóságot hozott létre a NEXON. A termékekhez kötődő üzletágak eddig elkülönült ügyfélkapcsolati központjainak összevonásával létrejött új szervezeti egység célja az egykapus ügyintézés megvalósítása.

A NEXON közel 3.000 partnerét érinti a cég ügyfélszolgálati tevékenységének átszervezése. A humáninformatikai piacot vezető vállalat tavaly – túllépve a kétmilliárdos forgalmat – 24%-al növelte bevételeit. A dinamikus bővülés mellett a NEXON az elmúlt években új termékeinek fejlesztésével párhuzamosan alakította ki az egyes – bérügyviteli, humánerőforrás-gazdálkodás, beléptető-rendszer és munkaidő-nyilvántartás – területekre specializálódott ügyfélszolgálati és tanácsadó részlegeit.

„Integrált humánügyviteli rendszerünk egyre szélesebb körben való elterjedésével párhuzamosan ügyfeleink egyre több szolgáltatásunkat veszik igénybe. A kiszolgálásuk a jövőben így hatékonyabban kezelhető egy olyan szervezeti felépítés keretei között, melynek fókuszát ők, és nem a szolgáltatások képezik” – nyilatkozta Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezetője. A vállalatvezető szerint az átszervezés lehetővé teszi, hogy a NEXON megvalósítsa az egykapus ügyintézést, és személyesebb kiszolgálást nyújtson ügyfelei számára. A július 17-ével létrehozott ügyfélkapcsolati igazgatóság munkáját Gátfalvi Tamás partnerkapcsolati igazgató vezeti.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés