Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új színes lézernyomtató a Lexmarktól

Laptop

Új színes lézernyomtató a Lexmarktól

A Lexmark bemutatta C500n típusjelű színes lézernyomtatóját, mely kis és középvállalkozások (KKV) felhasználóinak kínál sokoldalú, megbízható nyomtatást nagy sebességgel, kiváló minőségben és elérhető áron.


Az igen kedvező árú Lexmark C500n nyomtatási sebessége fekete-fehér oldalak esetén eléri percenként a 31 lapot (lpp), színes oldalak esetén pedig a 8 lpp értéket, így akár központi nyomtatóként is szolgálhat azon vásárlóknak, akik színesben is kívánnak nyomtatni, és egyúttal nagy mennyiségű fekete-fehér nyomtatásra is szükségük van. Ráadásul a Lexmark C500n modell alapkiépítésben hálózati nyomtató, így könnyen megosztható kis munkacsoportok több felhasználója közt a költségek további csökkentése érdekében.

A Lexmark C500n szabad kezet ad a felhasználónak, hogy a színes nyomatokat teljes mértékben saját igényei szerint készíthesse el; külön állítható a fekete, a kék, a bíbor és a sárga szín intenzitása. Élethű színes fotók és grafikák nyomtatásához lehetőség van 1200×600 dpi megnövelt felbontási minőség beállításra is.

A Lexmark C500n gyors, gazdagép-alapú meghajtójával gyorsan készíti el a dokumentumokat, zökkenőmentes használatát pedig a Lexmark helyszíni garanciája biztosítja.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés