Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szolgáltató a magyar szélessávú Internet-piacon

Laptop

Új szolgáltató a magyar szélessávú Internet-piacon

Az Actel Kft. megkezdte kereskedelmi működését Magyarországon. A ciprusi CYTA távközlési vállalat többségi tulajdonában álló cég milliárdos nagyságrendű kezdeti beruházással alapozza meg olyan multimédia szolgáltatások elindítását, amelyek már Nyugat-Európában is rohamosan terjednek.

Horváth Pál, az Actel ügyvezető igazgatója a vállalat céljairól elmondta: „Olyan, sikeres és nyereséges vállalkozást kívánunk létrehozni Magyarországon, amely gigabites sebességű optikai gerinchálózatra, a legújabb ADSL-, valamint IP technológiákra alapozva nyújt garantált minőségű Triple Play (3Play) – Internet, telefon és digitális TV – szolgáltatásokat. Elsőként kívánunk bemutatni a nagyközönségnek olyan, forradalmian új szolgáltatásokat, mint a virtuális alközponti hangszolgáltatás, a Video-on-Demand (hálózati videotéka, azaz otthonról, szabadon választható, digitális minőségű film lejátszás) és a Time-Shifted TV (időben elcsúsztatható televíziós műsor).”

A vállalat terveiben még egy sor izgalmas újdonság van, ezek bevezetésére az elkövetkező egy év során folyamatosan kerül sor. Az Actel szolgáltatásaival elsősorban a minőségre és kényelemre vágyó lakosságot és a kis- és közepes vállalkozásokat célozza meg.

Az ügyvezető az Actel bemutatása során arra is kitért, hogy a vállalat sikerét alapjaiban határozza meg, hogy a saját infrastruktúra kiépítéséhez milyen partnereket vesz igénybe. Az Actel számára a szélessávú IP hálózat (elérési- és gerinchálózat) eszközeit a Siemens Rt., az IP kapcsolórendszert (VoIP és videókapcsolás) pedig a kínai ZTE Corp. szállítja. A Triple Playt teljessé tevő digitális TV platform beszerzése folyamatban van.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés