Connect with us

technokrata

Új szolgáltató a magyar szélessávú Internet-piacon

Laptop

Új szolgáltató a magyar szélessávú Internet-piacon

Az Actel Kft. megkezdte kereskedelmi működését Magyarországon. A ciprusi CYTA távközlési vállalat többségi tulajdonában álló cég milliárdos nagyságrendű kezdeti beruházással alapozza meg olyan multimédia szolgáltatások elindítását, amelyek már Nyugat-Európában is rohamosan terjednek.

Horváth Pál, az Actel ügyvezető igazgatója a vállalat céljairól elmondta: „Olyan, sikeres és nyereséges vállalkozást kívánunk létrehozni Magyarországon, amely gigabites sebességű optikai gerinchálózatra, a legújabb ADSL-, valamint IP technológiákra alapozva nyújt garantált minőségű Triple Play (3Play) – Internet, telefon és digitális TV – szolgáltatásokat. Elsőként kívánunk bemutatni a nagyközönségnek olyan, forradalmian új szolgáltatásokat, mint a virtuális alközponti hangszolgáltatás, a Video-on-Demand (hálózati videotéka, azaz otthonról, szabadon választható, digitális minőségű film lejátszás) és a Time-Shifted TV (időben elcsúsztatható televíziós műsor).”

A vállalat terveiben még egy sor izgalmas újdonság van, ezek bevezetésére az elkövetkező egy év során folyamatosan kerül sor. Az Actel szolgáltatásaival elsősorban a minőségre és kényelemre vágyó lakosságot és a kis- és közepes vállalkozásokat célozza meg.

Az ügyvezető az Actel bemutatása során arra is kitért, hogy a vállalat sikerét alapjaiban határozza meg, hogy a saját infrastruktúra kiépítéséhez milyen partnereket vesz igénybe. Az Actel számára a szélessávú IP hálózat (elérési- és gerinchálózat) eszközeit a Siemens Rt., az IP kapcsolórendszert (VoIP és videókapcsolás) pedig a kínai ZTE Corp. szállítja. A Triple Playt teljessé tevő digitális TV platform beszerzése folyamatban van.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin