Connect with us
Hirdetés

technokrata

Epson Stylus Photo RX640: a fotó-mindenes

Laptop

Epson Stylus Photo RX640: a fotó-mindenes

A Konica Minolta standjára látogatók megismerkedhetnek a cég által kifejlesztett, kémiai úton előállított polimerizált tonerrel, a Simitrivel.

Két jól bevált Epson technológia, három funkció, egyetlen készülék – ez az Epson Stylus Photo RX640, amely otthon vagy akár útközben kis túlzással élve akár egy teljes fotólabort képes kiváltani. A képek nyomtatás előtt megtekinthetők, és ehhez még számítógépre sincs szükség. A sokoldalú készülék Epson PhotoFine nagyfelbontású képmegjelenítő technológiát alkalmazó, 2,5 colos színes folyadékkristályos ellenőrző monitorral rendelkezik.


A kiváló képminőség a nyomtatáshoz felhasznált hat különböző színű festéknek és a 1,5 pikolitereres cseppméretnek köszönhető. Szegély nélküli és CD-re, illetve DVD-re történő nyomtatás is lehetséges. Az integrált Epson PhotoEnhance technológia szükség esetén automatikusan optimalizálja az álló és a fekvő képeket. Ennek köszönhető, hogy az olyan, egymástól merőben eltérő jellegű képek, mint egy párába burkolózó folyó látképe, vagy egy csokoládétól fülig maszatos gyerekarc egyaránt élesen és optimális fényességgel adhatók vissza.

Az Epson Stylus Photo RX640 matrixCCD szkenner teljesítménye a 3.200×6.400 dpi felbontású integrált átvilágító egységnek köszönhetően elegendő a digitális képfeldolgozáshoz és a legapróbb részletekig hű képvisszaadáshoz. Az Epson Easy Fix technológia segítségével egyetlen gombnyomással életre kelthetők a megfakult képek és negatívok, sőt a por és a karcolások is eltüntethetők.

Az optimalizált nyomtatófej technológia használatával a készülék rövidebb nyomtatási és képfeldolgozási idő alatt, mégis aprólékos gondossággal helyezi el a papíron a mikron nagyságú festékcseppeket. Ennek eredménye a sokkal nagyobb nyomtatási sebesség a szöveges dokumentumoknál és a képeknél – a minőség rovására tett kompromisszumok nélkül.

Ezt az újdonságnak számító sokoldalú fotónyomtatót egy, a jelenleg használt valamennyi formátummal kompatibilis memóriakártya-olvasó egység teszi teljessé. A hat különálló festékkazettának köszönhetően csak az üres kazettákat kell kicserélni.

Az Epson Stylus Photo RX640 2006. márciusától 87.990 forintos áron kerül a boltokba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés