Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb Lenovo asztali számítógépek

Laptop

A legújabb Lenovo asztali számítógépek

A Lenovo bejelentette első, Lenovo márkanév alatt világszerte piacra kerülő asztali számítógépeit.

Kínai, japán és amerikai kutatók, tudósok és tervezők a Lenovo nagyvállalati és otthoni számítógépes technológiai örökségét kombinálva megalkották a kisvállalkozások számára optimális számítástechnikai eszközt. A Lenovo 3000 termékcsalád új asztali és hordozható számítógép modelljei a legkorszerűbb processzorokkal vannak felszerelve és stílusos külsővel, ezüst színű házban kerülnek forgalomba.


A Gartner Group elemzése szerint a kis és középvállalkozások az elmúlt évben világszerte több, mint 400 milliárd dollárt költöttek számítástechnikai termékekre és szolgáltatásokra – és ez az összeg várhatóan növekedni fog 2006-ban. A Lenovo 3000 termékcsaládot, és a gépeken található előre telepített alkalmazásokat kifejezetten a kisvállakozások IT költségeinek csökkentésére fejlesztették ki, hiszen náluk minden forint megtakarítás számít. t Ezek az alkalmazások, mint például az egyszerűsített hálózati csatlakozás, az automatikus frissítés és a tökéletesített biztonsági alkalmazások segítik a kisvállalkozásokat hogy az IT infrastruktúrális háttér helyett az üzletre koncentrálhassanak.

Lenovo Care: gondtalan számítástechnika
A Lenovo 3000 számítógépek egy egyedi, könnyen használható, úgynevezett Lenovo Care programcsomaggal rendelkeznek, amely segít a számítógép könnyű működtetésében, és garantálja a gondtalan számítógép használatot mindenki számára. A Lenovo Care eszközeinek segítségével a PC üzemeltetése jelentősen leegyszerűsödik, az előre telepített programok önjavító képességgel ruházzák fel a gépet. A kritikus rendszerfrissítések eddigi manuális telepítése helyett a Lenovo 3000 gépek felismerik és frissítik a gépen található szoftvereket, levéve ezt a fáradtságos terhet a felhasználó válláról. Ezeken kívül a Lenovo Care fenntartást támogató tulajdonságai hozzásegítik a felhasználót ahhoz, hogy számítógépe mindig úgy működjön, mintha új lenne.

A Lenovo Care szinte fölöslegessé teszi az IT help desk szolgáltatást, hisz számos hasznos programot egyesít:
-Egy gombos rendszer-helyreállítás, amely támogatja a felhasználót a problémák felismerésében, segítséget nyújt és helyrehozza a vírusok és egyéb káros programok okozta hibákat.
-Automatikus frissítés, amely program önállóan letölti és telepíti a kritikus frissítéseket a felhasználó által megadott időben, így folyamatosan csúcsteljesítményre képes a számítógép.
-Könnyű kapcsolódás mind a vezetékes, mind vezeték nélküli hálózathoz, bárhol is jár otthon vagy az irodában.

Lenovo 3000 asztali PC-k
A Lenovo J100-as asztali számítógépeket olyan kisebb cégek vagy vállalkozók igényei szerint tervezték, akik egy megbízható, könnyen használható, tetszetős PC-t szeretnének. A J sorozatú gépek letisztult, gömbölyű formákból építkező és oldalsó szellőzővel ellátott házzal rendelkeznek és számos olyan hasznos kiegészítő vásárolható hozzájuk, mint például a ThinkVision USB SoundBar vagy a ThinkPlus Preferred Pro USB ujjlenyomat-olvasós billentyűzet.

A Lenovo J100-asok SATA-támogatással és 6 USB 2.0 porttal rendelkeznek, amelyek közül kettő az előlapon található, csakúgy mint az audio csatlakozók. A Lenovo J sorozatú asztali számítógépei számos különböző konfigurációban megvásárolhatók. Mindegyik Lenovo 3000 számítógéphez 1 éves szervízgarancia jár, amit az IBM díjnyertes szervíze és támogatása biztosít.

Beszerezhetőség és árak
A Lenovo J sorozatú számítógépei várhatóan március elejétől lesznek elérhetőek Magyarországon. A Lenovo 3000-es termékeket az üzleti partnereken keresztül lehet megvásárolni. A bejegyzett vásárlók részére az IBM Global Financing szolgáltatása is elérhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés