Connect with us

Hirdetés

technokrata

Speciális képzés önkormányzati munkatársak számára

Laptop

Speciális képzés önkormányzati munkatársak számára

A jelentkezéseket az IHM munkatársai 2006. január 30-ától 2006. február 10-éig a 06-1-489-5180 telefonszámon várják.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) 2006 februárjától távoktatási formában speciális képzést indít önkormányzati munkatársak számára. A képzés során az önkormányzatok munkatársai elsajátítják a jelenlegi és — az elektronikus közigazgatás fokozatosan térnyerésével jelentősen megváltozó — jövőbeni munkájukhoz szükséges, a szélessávú elektronikus kommunikációval kapcsolatos ismereteket.

Az információs társadalom kiépüléséhez elengedhetetlen a megfelelő infrastruktúra kiépítése, ám ez mit sem ér az infrastruktúrát hatékonyan alkalmazni képes felhasználók nélkül. Az információs társadalom részeként megvalósuló elektronikus közigazgatás fokozatos térnyerésével az informatika szerepe megnő a közigazgatásban is. Az elektronikus közigazgatási szolgáltatások fennakadás nélkül nem valósulhatnak meg megfelelően képzett önkormányzati munkatársak nélkül.

Az elektronikus szolgáltatások mielőbbi hatékony működéséért kiemelkedő felelősséget érző IHM speciális tanfolyamot indít önkormányzati munkatársak számára. A 2006 februárjától induló képzés célja, hogy segítse az önkormányzatok munkatársait – különös tekintettel a GVOP 4.4.2, azaz a Szélessávú hálózat önkormányzatok általi kiépítésének támogatása Magyarország üzletileg kevésbé vonzó településein című pályázat nyerteseit – a szélessávú Internettel kapcsolatos ismeretek mielőbbi elsajátításában és azok hasznosításában.

A részvétel a kurzuson ingyenes.

A képzésre jelentkezhet valamennyi személyi számítógéppel, alapvető számítógépes és internetes ismeretekkel, Internet-kapcsolattal e-mail címmel rendelkező önkormányzat és önkormányzati alkalmazott.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés